2777
2789
عنوان

چجوری فهمیدین چی از زندگی میخواین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 35 پست
وقتتو به بطالت نگذرون. به نطر من بدترین حسرت هر آدمی همینه که یه ردزی به خودش بگه: میشدها ولی من تلا ...

همش تنبلی میکنم 

اصلا نمیتونم

الان گفتم تا ۲ بیکار میمونم .۲ میرم بخونم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تست نده بصورت عملی برو داخل کار تا از نزدیک انجام ندی متوجه نمیشی مثلا من تمام عمرم فکر میکردم عاشق ...

عزیز دلم من ۷ ماهه که دستیار رنگم ، دستم فرزه و تکنیک آمبرهو.  بلدم رنگساژهارم بلدم

حالا میخوام برم سرکار خودم مستقل کار کنم، کار پیدا نمیشه ،سالن دارها آدم تازه کار استخدام نمیکنن، اگه صندلی هم اجاره کنم میترسم مشتری نیاد و فقط ۲ میلیون از جیبم داده باشم

خیلی دو دلم نمیدونم چیکار کنم😪

جوانی ات در این مملکت چگونه گذشت؟ در تلاش مداوم برای به دست آوردن حقوق اولیه ام.