2777
2789
عنوان

بنظرتون حق با مامانمه

155 بازدید | 27 پست

از ظهر ازش ناراحتم 

من یه مدت پیش بعد کنکورم خیلی دلم گرفته بود هیچکس دورم نبود نه دوستی نه رفیقی منم خیلی اجتماعی ام واسه همین وحشتناک احساس میکردم دارم شکنجه میشم هیچ مهمونی هم نمیاد خونمون خیلی کم میام البته حتی اینستا واتساپ اینا بخاطر کنکورم پاک‌ کرده بودم که بخاطر همین دوباره نصبش کردم بعد یه مدت دختری مذهبی دنبال میکردم خیلی دختر خوبیه و باهم دوست شدیم عراقیه و ۱۰ساله ساکن قم استوریهای مذهبی اینا می‌زاره بقیه براش ریپلای میکنن 

منم گفتم چرا منم اینکارو نکنم یکم از تنهایی در بیام سرم گرم بشه (الان میگید کلاسی چیزی می‌رفتی گرمای جنوب وحشتناک بود اون موقع جرئت نداشتم پامو بزارم بیرون چندبار هم گرما زده شدم)

خلاصه منم اینکارو کردم حالا چیز خاصی هم استوری نمیکنم همش راجب وطنم و استوریهای مذهبی البته بیشتر به زبون مادریم فعالیت میکنم برا همین خیلی از همزبونام از بقیه کشورها فالوم کردن و چندروز پیش باکس سوال گذاشتم به اقایی پرسید دختری یا پسری جواب دادم دخترم استوری کردم علاوه بر اینا سوالای دیگه هم پرسیده بودن

حالا مامانم امروز سر سفره ناهار دعوام کرد این مسخره بازیا چیه دختری پسری بهت میگن میگی دختری اینا کیه آن ازت میپرسن فلان برو بشین درستو بخون 

نمی‌دونم چی بگم فقط خیلی ناراحتم ازش 

تازه خودش باهام قهره میگه درستو بخون

البته حق هم داره من تصمیم گرفتم پشت بمونم دوباره هنوز به درس عادت نکردم نمیشه که یهو تو یه روز ۶ساعت بخونم

حرفش خیلی بهم برخورد 🥺💔 

بقیه دخترا عکسای همه چیشونو پست میکنن 

حالا من حتی اگر بخوام از خودم عکس بزارم صورتم که هیچ نمیزارم پیدا شه یا از کفشی مکانی چیزی یا با چادر استوری میزارم 

هعی خیلی ازش ناراحتم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی مادرت راه ورفته میدونه فقط باتلاش میتونی خودتوتواین جامعه بکشونی بالا اگه واقعاهدفت درس وپیشرفت پس اینچیزاروبزارکنارو درستوبخون وفقط هدفت برات مهم باشه اگه نه میخوای شغل غیرمرتبط بادرس واینچیزاداشته باشی حق باشماست

گاهی انسانم آرزوست
حرفش خیلی بهم برخورد 🥺💔 بقیه دخترا عکسای همه چیشونو پست میکنن حالا من حتی اگر بخوام از خودم عکس بز ...

بقیه دخترا مگه کار خوبی میکنن عزیزم؟ مادرتم هرچی میگه از روی نگرانیه چون جو اینستا بده 

اگر تصمیم به خوندن دوباره داری نباید نصب میکردی گل و روع کار چون مثل یه منجلاب بیشتر میکشونه سمت خود ...

من نمیدونستم رد میشم مصاحبه 

فکر میکردم قبول میشم هم ترازم خوب بود هم مصاحبم حتی تراز مصاحبم هعی دو سال دارم کنکور میدم دهنم سرویس شد

تابستون کلشو حبس بودم تو‌خونه ملت میرن سفری بیرونی جایی من زیر گرمای جنوب داشتم ذوب میشدم بعد توقع دارن دوباره بشینم بخونم د منو ببرید بیرون دارم می‌ترکم 

من نمیدونستم رد میشم مصاحبه فکر میکردم قبول میشم هم ترازم خوب بود هم مصاحبم حتی تراز مصاحبم هعی دو س ...

خب همینو بگو 

بگو مامان یه سفر بریم مشهدی جایی یکم انرژی معنوی بگیرم بتونم دوباره شروع کنم و...

اگه قصدت پشت مونده بايد عادت داشته باشي حداقل به شش ساعتو به نظرم برو دانشگاه خيلي كم كسي سال دوم و ...

نه خداروشکر من امسال از رتبه ۲۷هزار رسیدم ۵هزار 

میتونم فقط فعلا احساس میکنم آمادگی ذهنی ندارم خستم از خونه کل تابستون من خودم هیچ جایی نرفتم دلم سفری جایی میخواد که به لطف خانوادم میخوان دوباره خودمو حبس کنم تو اتاق وبخونم

چرا

منم اینستاواینچیزاندارم الانم اخرشب کلی درس خوندم موقع خوابم اومدم کمی سایت گردی تاخوابم ببره خیلی ازادمای موفق ودیدم واسه اینکه به هدفشون برسن تمرکزشونوگذاشتن روهدف تابهش رسیدن اونوقت تصمیم خودته که فعالیت کنی یانه 

گاهی انسانم آرزوست
بقیه دخترا مگه کار خوبی میکنن عزیزم؟ مادرتم هرچی میگه از روی نگرانیه چون جو اینستا بده

اره منم متوجه شدم جوش بده چون پیامهای ناجور میاد من تا الان نزدیکه ۵۰تا اکانت کمتر از یک ماه بلاک کردم

ولی قربون مامانم برم مگه من بچم ۱۹سالمه ها🤦🏻‍♀️