2777
2789
عنوان

بنظرتون اصلا قصد ازدواج داره ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 62 پست
ن بابا چ مشکل مالی ای حداقلش اینه من می‌دونم ک تنها مشکلی ک ندارن همون مشکل مالیه

پس همینکارو بکن . بهش یه فرصت یکماهه بده . اگه پا پیش گذاشت برای رسمی کردن رابطه و عقد و ازدواج که مرد بودن خودشو ثابت کرد .

اگه نه که فکر کن جلوی ضررو هرکجا بگیری منفعته.  عین یه زباله از زندگیت بندازش بیرون .

وای ازدواجش نه:)

فکر کن

یهو یه عکس ببینی

یا خبری بشنوی

نفس بند بیاد

بشینی زمین

اشکت بریزه

دیگه تو پاهات جونی نمونه

خوبه؟

بزار اون این حال رو تجربه کنه

نه تو

چای رفاقت ما همیشه تازه دمه☕🍰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم از راهنمایی خوب و کاملتون 🙂🤍حق با شماست

خواهش میکنم مطمئن باش میتونی موفق باشی و خانواده ات هم بالا بکشی فقط باید از بندهای زندگی ات خودت رو رها کنی یکیش همین آقا هست ولش کن بعد میبینی چقدر موقعیت جلوت بوده و نمیدیدی

از من بهتر؟😂😂😂فعکککککککک نکنم پیدا بشه اصلا براش

ببین منم گذراندم این روزا رو پسر میمرد برام خانواده اش راضی نمیشدن خودش انگشتر و روسری و سرویس طلا گرفته بود برام مادرم یک کلمه بهش گفت برو با مادرت بیا در مسیر برگشت به شهرمون به دختر پولدار و تحصیلکرده پیدا کرد رفت که رفت هنوز اسم هر دوتامون روسری زبون مردم بعد ۲۰سال

🙂🙂واقعا موندم چطوری اینو فراموش کنماصلا میتونم:)؟میتونم طاقت بیارم:)بابا من اینو از‌جونم بیشتر میخ ...

از من بیشتر نمیخای عزیزم من حتی افسردگی گرفتم میخاستن تیمارستان بستریم کنن ولی فراموش کردم و الان خداروشکر میکنم

ببین منم گذراندم این روزا رو پسر میمرد برام خانواده اش راضی نمیشدن خودش انگشتر و روسری و سرویس طلا گ ...

اره عزیزم دقیقا منم همین بلا سرم اومد پسرا نامردا تر از این حرفان

اره عزیزم دقیقا منم همین بلا سرم اومد پسرا نامردا تر از این حرفان

برای من که تمومی ندارن یعنی خیلی ها بعد از بیست سال از عمد هی اسمشو می آرم تا عکس عمل منو ببین به خاطر اون مجبور شدم با کسی که ازش متنفری بودم ازدواج کنم ۲۷ساعت از خانوادم دورتر باشم

ببین منم گذراندم این روزا رو پسر میمرد برام خانواده اش راضی نمیشدن خودش انگشتر و روسری و سرویس طلا گ ...

الان رفته بدنسازی هی یادم میاد آتیش میگیرم چ بیشرفی بود میگف من میمیرم من عمری نمیکنم فلان همش دروغ اشغال عوضی

برای من که تمومی ندارن یعنی خیلی ها بعد از بیست سال از عمد هی اسمشو می آرم تا عکس عمل منو ببین به خا ...

الهی پدر منم همش ب سرم میزنه میفهمم چی میگی خدا انشاله جوابشونو بده 

الان رفته بدنسازی هی یادم میاد آتیش میگیرم چ بیشرفی بود میگف من میمیرم من عمری نمیکنم فلان همش دروغ ...

آره تازه من به خاطر یه پوزخندی که به من زد کل خانوادمون ولی کردم از شهر خودمون آمدم بیرون