2777
2789
عنوان

چجوری فهمیدین چی از زندگی میخواین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 573 بازدید | 35 پست
توی زندگی به هر چیزی برسی و به هر آرزویی دست پیدا کنی بازم حس میکنی یه چیزی کم داری. زندگی یعنی از ه ...

وای گفتی من خیلی مقایسه میکنم خودم و که بقیه شاغلن ولی من خونه دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان هفت ساله دنبال اینم چی میخوام هزارتا تست دادم ولی اصلا نمیدومم

تست نده بصورت عملی برو داخل کار تا از نزدیک انجام ندی متوجه نمیشی

مثلا من تمام عمرم فکر میکردم عاشق خیاطیم کارمندیمو ول کردم بخاطر خیاطی ولی وقتی رفتم داخلش ۳ ماه بیشتر دوام نیاوردم انقدر ریزه کاری داشت کلافه میشدم و اینکه فهمیدم درامد بالایی نداره خیلی خورد تو ذوقم چون پول اولویتمه

جالب بود همیشه فکر میکردم از کار ارایشگری متنفرم از اینکه دست به موی مردم بزنم چندشم میشه ولی چون درامدش بالا بود وارد کار رنگ مو شدم و انقدر لذت میبرم از کارم اصلا چندشمم نمیشه

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونی بیشتر میترسم هیچوقت نفهمم قراره چی باشم

نه اینجوری نمیشه مطمئن باش

هر آدمی ب ی دلیلی آفریده شده

شاید هنوز وقتش نرسیده ک بدونی دلیلی ک بخاطرش بدنیا اومدی چیه

برو زندگی نامه آدمای موفق بخون خیلی‌هاشون تو سن ۴۰ تا ۶۰ سالگی فهمیدن چی میخان از زندگی

اگه قرار بود همه از اول بدونن ک دنیا خیلی وقت پیش باید تموم میشد

ولی تو ام بیکار نشین کلی چیز هست ک بخای امتحانشون کنی شاید این وسط علاقتم پیدا کردی.

سلام.هرکسی طبق آموزشهایی که دیده توی خانواده و ذهن خودش و تواناییهای جسمش دنبال یه چیزه.اما بهترین ه ...

وای من الان چهارساله ازدواج کردم همه چی عشق نیست که خیلیم دوستش دارم ولی خب روز خودم چطور بگذره،،حالا اصلا پول هم نه یکاری که حالت باهاش خوب باشه یه سرگرمی چیزی

فکر کنم ازمون خطا هم خیلی جواب بده

بله

چون کل زندگی رو تجربه پیش میره. مثلا من بهت میگم برو ناخن کاری، تا شما واردش نشی سختیاشو خوبیاشو خودت لمس نکنی متوجه نمیشی چقدر به این حرفه علاقه داری، ولی گاهی میگی نه کلا گزینه مورد علاقه من نیست پس ارزش وقت گذاشتن و تجربه هم نداره

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بله چون کل زندگی رو تجربه پیش میره. مثلا من بهت میگم برو ناخن کاری، تا شما واردش نشی سختیاشو خوبیاش ...

یعنی بشینم ببینم اونایی که علاقه دارم تستشون کنم ببینم خوشم میاد یا نه،،اونایی که علاقه ندارم رو چی؟؟امکانش نیس که اگه امتحانشون کنم خوشم بیاد؟

میدونم چی میخوام ولی تلاشم کافی نیست

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

یعنی بشینم ببینم اونایی که علاقه دارم تستشون کنم ببینم خوشم میاد یا نه،،اونایی که علاقه ندارم رو چی؟ ...

بستگی به خودت داره. هرکسی روحیاتش با یه سری چیزا سازگاره یه سری چیزا نه. 

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

چه جالب منم همین کارو بکنم پس

اره تا واردش نشی اصلا متوجه نمیشی بعد نگاه کن اولویتت تو زندگی چیه؟

پوله ؟ کار راحت حتی با درامد پایینه ؟ حقوق ثابت و بی دغدغه اس؟ اینکه کار مال خودت باشه؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میدونم چی میخوام ولی تلاشم کافی نیست

منم وقتم کمه

صبح به همسرم میگفتم کاش روزا ۷۲ ساعت بود برام! ۲۴ ساعت برای من خیلی کمه

منم وقتم کمه صبح به همسرم میگفتم کاش روزا ۷۲ ساعت بود برام! ۲۴ ساعت برای من خیلی کمه

من باید درس بخونم

پشت کنکورم ولی نمیتونم

بجنگید، زندگی کنید و بسازید‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌ ‌                               اما سخت نگیرید...                                                                         به گواه تاریخ واقعا تهش هیچی نیست!                                  

من باید درس بخونم پشت کنکورم ولی نمیتونم

وقتتو به بطالت نگذرون. به نطر من بدترین حسرت هر آدمی همینه که یه ردزی به خودش بگه: میشدها ولی من تلاش نکردم!

شرمنده خودت و عمرت میشی