2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته برام دعا کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 101 بازدید | 22 پست
چه جالب منم واسه دومی اقدامم چند ساله یه پسر 9 ساله دارم که بعدش تا الان اقدامم که نشده مشکل تنبلی ت ...

عه چه خوب تازه همسن هم هستن‌‌‌میبیتی طفلیا چقد گناه دارن دیگه...همش میگن چرا تنهاییم دوستامون چرا خواهد برادر دارن...آدم دلش از غصه آب...من دخترمو اولین اقدام شدم تک اقدام فقط...نمیدونم چرا برای این اینجور شده..باور کن با شرایط بدتر ماهم شدن...تنبلی تخمدان میگی دوستم سه ماه یکبار میشد پریود دیروز مثبت شد...نمیدونم خدا کاش برا جفتمون هم بخاد..‌یعنی گیر کارمون اخه کجاست...همش ازرخودم سوال

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

عه چه خوب تازه همسن هم هستن‌‌‌میبیتی طفلیا چقد گناه دارن دیگه...همش میگن چرا تنهاییم دوستامون چرا خو ...

منم پسرم اوایل که کوچک تر بود خیلی ذوق داشت همش میپرسید ولی الان نه میگه هرچی دعا میکنم نمیشه.من پریودیم منظمه همیشه سر وقت میشم پارسال دارو استفاده کردم بیبی چک دوتا کمرنگ مثبت شد ولی بعد چند روز تاخیر پریود شدم 

خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پسرم اوایل که کوچک تر بود خیلی ذوق داشت همش میپرسید ولی الان نه میگه هرچی دعا میکنم نمیشه.من پری ...

آره خب این طفلیام نا امید ببین من خودم اصن نوزاد لباسش میبینم ضعف خیلی دلم میخاد اخه من سنمم بالاس تازه.ایشالا دوتامون قبل عید بارداریم برا هم دعا

نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨‍👩‍👧‍👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم  باردار شدم  خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن

آره خب این طفلیام نا امید ببین من خودم اصن نوزاد لباسش میبینم ضعف خیلی دلم میخاد اخه من سنمم بالاس ت ...

سلام عزیزم شمام پریود شدی اینماه منم با اینکه امیدوار بودم اینماهم نگرفت واست دعا کردم.

سلام عزیزم شمام پریود شدی اینماه منم با اینکه امیدوار بودم اینماهم نگرفت واست دعا کردم.

سلام‌خوبی صبحی کلی نذر حضرا ام البنین قسم دادم وسط صلواتام پریود شدم خیلی دلشکستع ام....حتی تو شب ارزوها ارزوم ارزو موند💔

آجی چکار کنیم...اخه فقط خدا مارو نمیبینه‌‌..چقد قسمش چقد صداش کنیم‌.‌‌‌من بعد عید ۴۰ میشم😭

سلام‌خوبی صبحی کلی نذر حضرا ام البنین قسم دادم وسط صلواتام پریود شدم خیلی دلشکستع ام....حتی تو شب ار ...

فدات بشم منم دیروز پریود شدم خیلی دلم شکست دلم واسه پسرم سوخت که خیلی امیدوار بود اینو بدون وقتی یه بار بهمون لطف کرده دوباره هم میتونه شاید وقتش نیست امیدمون به خداست 

فدات بشم منم دیروز پریود شدم خیلی دلم شکست دلم واسه پسرم سوخت که خیلی امیدوار بود اینو بدون وقتی یه ...

قشنگ حال خودت و پسرت درک...چون حال منو دخترمه...هی منو دلداری میگه میشیم..دلم ببشتر آشوب.‌‌‌‌خدا انشالله قسمت کنه به دوتامون آجی‌‌‌‌تو برا من برا تو دعا کن