این ماه چهارتا امپول hmg زدم با قرص کلومیفن و لترزول و دوتا اچ سی جی واسه ازاد سازی روز 12 سیکل یه فولیکول 16 و دوتا 14 داشتم ولی الان که 9 روز از امپول گذشته هیچ علائمی ندارم هیچی دعا کنید باردار باشم
خدایا من به دستان تو خیره شدم معجزه کن.میدونم ناامیدم نمیکنی
اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚
فقط از خدای خالق آسمانها و زمین و تمام جنبندگان ناامید نشو هررر چی هم دیدی و شنیدی و تا هر زمان هم او صلاح دید ناامید نشو ،همیشه تو رویا و فکرت بچه ت رو به آغوش بگیر حسش کن و بابتش شکرگزاری کن اینجوری قطعا و مطمئنا به خواستت میرسی ،دعای حضرت زکریا برای اولاد دار شدن رو زیاد زمزمه کن انشاء الله خیلی زود دامنت به اولادی پاک و صالح و سالم سبز بشه
من چهارسال میشه..برا دومی البتهدخترم نه سالشه و خیلی تنها و غصه میخوره منم کلی عذاب وجدان...والا اوایل اسپرم صعیف که بهتر شد اونم با دارو و روشهای ستتی اینا الان خیلی نه که بگم ولی باز خیلی فرق کرد..من حتی ای یو ا هم کردم نشد...شما چی عزیزم...انشالله تگ کنی منو بگی باردارم
نی نی اخه پس کی میای🥺 اگه بدونی آبجی برات چیا خریده اگه بدونی مامان یواشکی برات چیا خریده زودتر بیا..اگه بدونی آجی تو راه مدرسه همش میگه چرا من فقط تنهام بیا دیگه.👧👶🏻👨👩👧👧خدایامنتظر معجزه بزرگت هستمهرکی امضام و خوند واسه حاجتم یه صلوات مهمونم کنه....انشالله یه روزی تیکر بزارم بگم دیدین منم باردار شدم خدایا سپردم دست خودت خودت درستش کن