2777
2789
عنوان

کسی ک بهش تجاوز شده چطوری

| مشاهده متن کامل بحث + 15088 بازدید | 267 پست
از همون رندگی نوشتنتون معلومه علم کافی دارین یا نه 😂😂😂😂به سلامت

بله حق با شماست غلط تایپی با علم کافی نداشتن یکیه . فقط اینکه شما اومدی ریپلای زدیا وگرنه من کاری بهت نداشتم 😂 یه جعبه شیرینی بخر با خودت آشتی کن .

شما ارتجاعی بوده . ولی اخه ترویج نیس ببینید خود خانوما چجوری دارن حمله میکنن به این خانوم .  ک ...

متاسفانه فرهنگ کشور جوری نیست که بشه رابطه قبل عقد وخارج از چارچوب شرعی رو نادیده گرفت کاش دوسپرش بیاد بگیرتش لاشی الاغ 

جگرگوشه مو ۱۵هفتگی از دست دادم ولی معتقدم باوردارم خدایی که توی قرآن خودش گفته من قادرم مرده هارو زنده کنم پس قطعا میتونه پسرمنم بهم برگردونه🙂یه روزی چرخ این دنیا برای ماهم میچرخه کلیک میکنه روی ما ومیگه اینبارنوبت خوشبختی شماهاست!😊بارالها!غلام درخونه تم چرااینهمه منو عذاب میدی؟یه بارمنومیکشتی بهتربود!خدایا منوببخش! غلط کردم فقط منو ببخش وپسرم رو بهم برگردون!😭تیکربارداریم نیست برای اینه که اِنءشااَلله خُردادماهِ اِمسال حامِله باشَم وبِمونه بَرام ودیگه هیچ مشکلی ازهیچ جهتی پیش نیاد برای خانواده مون !❤به امیدروزی که خنده هام بشن مرحم غمای دلم!مرحم زخمای 16ماه قبلم!به امیدروزی که این متن بشه برام یه باورواقعی که «تاخداهست ریشه هیچ ارزویی خشک نمیشه»💓

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه آدمی که فقط با یه پسر تو گوشی و مجازی چت کرده بیزون میره؟

تو خیابون و کافه که رابطه نداشتن بردتش به جای خلوت دیگ 

نمیخوام قضاوت کنم ولی آخ چرا اینقد ساده و احنقه

جالب اینجاست ک خیلی ها ادای روشن فکری میکنن ک اره دختر و پسر میتونن برن بیرون و مهمونی و تفریح 

خب وقتی ب اینجا میرسه باید چ کرد بیان بگن دیگ

وقتی هیچ شناختی ار طرف نداری یه خانواده  داری ک از این کارا وحشت دارن چرا اخه یواشکی میری سر قرار 

خدایا برای تک تک لحظه‌ها شکرت🤍

چرا با دوست پسرش که این کارو کرده ازدواج نمیکنه؟

آفرین دقیقا 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بحث بحثه یه لایه سلول نیست بحثه نجابته

نه خانومی بحث نجابت نیست ، جایی که هیچ عشق و علاقه ای نباشه ملاک میشه موضوعات متفرقه 😉

هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌

داره دق میکنه دیشب دو ساعت‌ گریه کرد

اشتباه میکنه

به جای این کارا میرفت با دکتر زنان حرف میزد تا دکتر زنان دوتا متلک مینداخت بهش که بفهمه توی این دوره زمونه کمتر مردی به بکارت اهمیت میده مگه اینکه خیلی مذهبی و سنتی باشه (که ازدواج نکنه بهتره❤)

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
خو اگه خوزستان بود اعدام میشد جلو پدرش

چ حرفیه؟؟؟؟://// 

چرا الکی جو میدین ؟ 

خودت خوزستانی ک اینو میگی؟؟؟؟

هرکی امضامو دید میشه یه صلوات مهمونم کنه؟💚ختم بهت میدم بر اساس مشکلت بهم بگو مشکلتو هرجا دیدی منو کمکت میکنم حاجت روا بشی💚راستی برام صلوات فرستادی بگو برات بفرستم منم دعام گیراعه💚الهم عجل لولیک الفرج💚💚من ایرانمو تو عراقی؛چه فراقی💚بگیر از دلم یه سراغی؛چه فراقی💚دوری و دوستی سرم نمیشه و هیچ کجا واسم حرم نمیشه💚از تو دورم باورم نمیشه و دارم‌میمیرم💚کربلا واسم ضروریه حسین💚اربعین اوضا چجوریه حسین؟💚کار من امسال صبوریه حسین💚دارم میمیرم💚شوریده و شیدای تو ام💚شیرینی رویای منی💚تا ب قیامت پای تو ام💚دین منی💚دنیای منی💚آقای منی💚آه با شهیدان تو یا حسین💚آه بر سر خان تو حسین💚به دلم حسرت کربلا💚آه کربلا کربلا کربلا💚فانی در ذات احدی💚جان ابوفاضل مددی💚عاشق عشق ناب تو ام💚صاحب من ارباب منی💚آقای منی💚آه ساکن کربلا یا حسین💚آه خاک کویت شفا یا حسین💚در شب ظلمت ماه منی💚دلیل عشقی راه منی💚نماز روحم سوی تو💚قبله من محراب منی💚آقای منی💚آه آیینه خدا یا حسین💚آه شهید سر جدا یا حسین💚آه دلیل عزت کربلا💚
اخه آدمی که فقط با یه پسر تو گوشی و مجازی چت کرده بیزون میره؟ تو خیابون و کافه که رابطه نداشتن بردت ...

ایستاده براتون دست زدم 👏👏👏👏

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

متاسفانه فرهنگ کشور جوری نیست که بشه رابطه قبل عقد وخارج از چارچوب شرعی رو نادیده گرفت کاش دوسپرش بی ...

عزیزم الان دیگه فرهنگ هم تغییر کرده شاید شما ماله شهر های سنتی تر باشید (خدا شاهده قصد جسارت نداشتم)

ولی مثلا تهران من اصلا دوست و همکاری رو ندیدم که بگه برام باکره بودن شرطه مثلا❤

کاش از شاخه سر سـبز حیات ، گل اندوه مرا می چیدی🌸                                                                                                              به نام زن زندگی آزادی.                                                                                                                 دوست عزیز به زمین هم به اسمون بره هموطن همیم و تا ابد توی یک جبهه هستیم.                                                    بهترین هارو براتون میخوام و عذر میخوام اگر با خشم صحبت کردم امیدوارم درکم کرده باشید و به دل نگیرید  
😂😂 عزیزم من سینگلم . کسی قرار نیست فریبم بده من ۶ سال تو محیط کاملا دخترونه بودم صدها دختر کنارم ب ...

بله گلم الان متوجه شدم اول تصور کردم که نوجوان هستید( از طرز پاسخ دادنتون) چون اینجا پر از دخترای زیر ۱۸ سال هست . اما متاسفانه اینو باید پذیرفت فرهنگ غالب جامعه ما اینه که دختر خوب کسیه که با پسری نبوده باشه البته این طرز فکر در حال تغییره و زمان زیادی میبره تا به جایی برسیم که اگه پسر مجرد حق انجام کاری رو داره دختر مجرد هم داره.

متاسفانه؟ همینطوریش سنگ رو سنگ بند نمیشه

اها یعنی به عنوان یک خانوم میپسندید که یک دختر صرفا بخاطر یک تجربه اشتباه از جامعه حذف بشه (موضوع بکارت)؟

دوستان این خانوم میگن گول خوردم خب ایشون باید الان با این آقا صحبت کنن بیان خواستگاری مگه میشه همینطوری بزن درو؟ خب یا شکایت یا بیاد دختره رو بگیره یعنی چی نه شکایت نه عمل اونی که آدمو بخواد همینجوری میخواد؟ پس اون آقا چی؟