2777
2789
عنوان

ترو خدا کسایی ک سقط داشتن بیان

92 بازدید | 12 پست

سلام من طبق پریود ۷ هفته و طبق سونو ۵ هفته و ۳ روز هستم از ۵ شنبه به خونریزی افتادم و پریروز رفتم سونو گفت ساک دفرمه اس و دکترم گفت داری سقط میکنی دارو داد ولی از دیروز خونریزم تقریبن قط شده کلی دمنوش خوردم و دویدم ولی فایده نداره🥲 

قلبش مشکل داشته؟

دارهسقط میشه؟

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قلب تشکیل نشد عزیزم گفت ساک دفرمه اس

خودش میافته عجله نکن

فقط دمنوش زعفران و دارچین بخور

😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی  امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤

شاید دفع کردی؟ چیزی ندیدی!؟ لخته بزرگ یا چیزی شبیه بادکنک پاره

منم تو هفته تو دقیقا سقط خود به خودی داشتم یه چیزی شبیه بادکنک دفع کردم که همون ساک یود بعدم دردام تموم شد لک میدیدم فقط

شاید دفع کردی؟ چیزی ندیدی!؟ لخته بزرگ یا چیزی شبیه بادکنک پاره منم تو هفته تو دقیقا سقط خود به خودی ...

روزای اول ک‌ خونریزی داشتم چرا ولی پریروز سونو رفتم گفت هست هنوز

5هفته و سه روز برا تشکیل قلب زود نیست 

منم 5هفته و پنج روزم قلبش تشکیل نشده من خودم میخوام سقط کنم 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
5هفته و سه روز برا تشکیل قلب زود نیست  منم 5هفته و پنج روزم قلبش تشکیل نشده من خودم میخوام سقط ...

زوده ولی من ب خونریزی شدید افتادم و گفتن ساک دفرمه اس رشد نمیکنه و اینکه داره سقط میشه

زوده ولی من ب خونریزی شدید افتادم و گفتن ساک دفرمه اس رشد نمیکنه و اینکه داره سقط میشه

عزیزم ببخشید مزاحم شدم 

سقطت چجور بود؟؟؟ 

لخته هم ازت اومد؟؟؟ 

من در حد پریود هستم لخته های خیلی ریز میاد یدونه هم لخته در حد یه بند انگشت اومده 

الان به شک افتادم 

چند روز طول کشید

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است

عزیزم منم دوتا سقط مثل تو داشتم تو هفته پنج و شش 

دمنوش زعفرون و دارچین ،کاچی زعفرون زیره بخور ،فعالیت زیاد داشته باش حتی اگ درد داری بازم راه برو و ورزش بکن