سلام من طبق پریود ۷ هفته و طبق سونو ۵ هفته و ۳ روز هستم از ۵ شنبه به خونریزی افتادم و پریروز رفتم سونو گفت ساک دفرمه اس و دکترم گفت داری سقط میکنی دارو داد ولی از دیروز خونریزم تقریبن قط شده کلی دمنوش خوردم و دویدم ولی فایده نداره🥲
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
😒درخواست دوستی آقایون ممنوع😡متعهد به یک قلب😍میدونستی اگه یه ایه الکرسی برای اهل قبور بفرستی☆هرجایی که باشی☆بعد از اتمام ایه الکرسی یه فرشته تا روز قیامت برات ذکر میگه؟؟؟❤میشه برا واشدن گره های زندگیم یه صلوات بفرستی امیدوارم گره های زندگیت واشه تویی ک داری میخونی❤
منم 5هفته و پنج روزم قلبش تشکیل نشده من خودم میخوام سقط کنم
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
زوده ولی من ب خونریزی شدید افتادم و گفتن ساک دفرمه اس رشد نمیکنه و اینکه داره سقط میشه
عزیزم ببخشید مزاحم شدم
سقطت چجور بود؟؟؟
لخته هم ازت اومد؟؟؟
من در حد پریود هستم لخته های خیلی ریز میاد یدونه هم لخته در حد یه بند انگشت اومده
الان به شک افتادم
چند روز طول کشید
انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است