2777
2789
عنوان

ماشینم رو بفروشم برا پول پیش خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1610 بازدید | 71 پست
عزیزم از روی تجربه میگم خوبه دستکم خونه ی مادرتون هستید خونه ی مادر شوهر نیستید! من خیلی سریال کره ...

همسرم فوت کرده...خودمم برا یه دوره دوساله صبح تا ظهر دانشگاهم ...بدون حقوق ...بعدش شاید بتونم کار پیدا کنم...

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم شوهرش فوت کردن

در اون صورت فرق میکرد

احتمالا نیازی نبود تنها زندگی کنه و می رفت پیش مادرش 

شاید یکبار دیگه ازدواج میکرد

و یا به جای اجاره نشینی به فکر خرید خونه می بود

وطن ای مادر غمدیده ام.......

ببخشید الان امضاتو خوندم یادم افتاد شمارو که واسه برادرشوهرتون تاپیک زده بودید کاش حق دخترتو میگرفتی ...

نه ندادن...شاهد ندارم که شکایت کنم...زمین مال پدرشوهرم بوده و ما با سرمایه خودمون ساخت و ساز کردیم اونجا...و الان اثباتش سخته علنا چند میلیارد سرمایه از دست رفت

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
خب پس بفروشم؟

ضرر توشه پول رهن هرگز بالا نمیره .راکده ....ولی پول ماشین اگر  بیمه باشه خوبه .اگه میتونی جای ارزونتر رهن کامل بگیری توبه ....حتی اگه یک میلیارد پول رهن جمع کنی بازم ضرره

گلی از گلهام

واقعا برای ۴۰ میلیون میخواستی ماشین بفروشی🤐 بنظرم ۲۰۶ رو بفروش ؛ یه کوییک بگیر مابقی هم بزاری برای ...

ماشینم خیلی قدیمیه نهایتش ۲۰۰ بخرن 

نه ندادن...شاهد ندارم که شکایت کنم...زمین مال پدرشوهرم بوده و ما با سرمایه خودمون ساخت و ساز کردیم ا ...

مال یتیم خوردن نداره انشالله تقاصشوهمین دنیا پس میدن 

جلوترنیا!خاکسترمیشوی اینجادلی راسوزانده اند😔
مال یتیم خوردن نداره انشالله تقاصشوهمین دنیا پس میدن 

😔🌹

همون ۴۰ متری هم ۵۰ تومن پول رهنشه ماهی سه تومن...۵۰ تومنم ندارم...

اسی جون بانک پاسارگاد وام میده بدون ضامن تا سقف ۵۰تومن به نظرم کمی صبر کن پولات جمع شد خونه رهن کن ماشینتو 

هم نفروش حیفه

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
اسی جون بانک پاسارگاد وام میده بدون ضامن تا سقف ۵۰تومن به نظرم کمی صبر کن پولات جمع شد خونه رهن کن م ...

ممنون سپرده چقدر باشه؟

منم دو سه ماهی میشه ماشینمو فروختم خیلی شرایطم سخت شده با دو بچه ولی چاره ای نداشتم دیگه نمیتونستیم یه قسط به قسطامون اضاف کنیم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید