2777
2789
عنوان

ماشینم رو بفروشم برا پول پیش خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 71 پست
وای وای هرگز هرگز اینکارو نکن وسیله ی راحتی تو بفروشی واسه پول پیش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر شده یه محل پایین ...

ممنون کلا پشیمون شدم دیگه😁ولی خونه مامانم زندگی میکنم خیلی سخته ...ولی فعلا منصرف شدم با حرفتون

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه دوتا ماشین دارید آره یکیشو بفروش اگه نه که واقعا نمیشه بدون ماشین زندگی کرد 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

منم طبقه بالا پدرشوهرمم بعد دوسال می‌خوام جداشم آنقدر که اذیتم کردن به شوهرم گفتم خونمون رو جدا نکنه ...

من خواهراش به همه چیزم کار دارن لباس ارایش خوردن  تفریح واااای روانی شدم بخدا دیگه

اگه دوتا ماشین دارید آره یکیشو بفروش اگه نه که واقعا نمیشه بدون ماشین زندگی کرد 

نه ...یکی دارم فقط...ولی خونه مامانم تو یه اتاق زندگی میکنم با دخنرم شرایط سختی دارم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
برای مستقل شدن باید از یک‌جا شروع کرد.. حالا یه خونه ۴۰ متری یک خوابه تو منطقه متوسط هم باشه خوبه ن ...

همون ۴۰ متری هم ۵۰ تومن پول رهنشه ماهی سه تومن...۵۰ تومنم ندارم...

ممنون کلا پشیمون شدم دیگه😁ولی خونه مامانم زندگی میکنم خیلی سخته ...ولی فعلا منصرف شدم با حرفتون

عزیزم از روی تجربه میگم

خوبه دستکم خونه ی مادرتون هستید خونه ی مادر شوهر نیستید!

من خیلی سریال کره ای میبینم یعنی با تمام وجود برای زندگی بهتر تلاش میکنن

شما هم کمی بیشتر تلاش کن اگر سرکار نمیری سرکار برو

صرفه جویی کن و سعی کن پس انداز کنی و از خرج های اضافه بزنی اما هرگز برای چینین چیزهایی  از خودت مایه نذار

شوهرتون باید بیشتر به فکر باشه قرض بگیره وام بگیره و یا اضافه کاری کنه

وطن ای مادر غمدیده ام.......

همون ۴۰ متری هم ۵۰ تومن پول رهنشه ماهی سه تومن...۴۰ تومنم ندارم...

واقعا برای ۴۰ میلیون میخواستی ماشین بفروشی🤐

بنظرم ۲۰۶ رو بفروش ؛ یه کوییک بگیر مابقی هم بزاری برای رهن 

نه ...یکی دارم فقط...ولی خونه مامانم تو یه اتاق زندگی میکنم با دخنرم شرایط سختی دارم

ببخشید الان امضاتو خوندم یادم افتاد شمارو که واسه برادرشوهرتون تاپیک زده بودید کاش حق دخترتو میگرفتی عزیزم البته من کامل نخوندم از کامنتا فهمیدم که حقتو بهت ندادن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ