2777
2789
عنوان

ماشینم رو بفروشم برا پول پیش خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 1608 بازدید | 71 پست
همسرم فوت کرده...خودمم برا یه دوره دوساله صبح تا ظهر دانشگاهم ...بدون حقوق ...بعدش شاید بتونم کار پی ...

خدا رحمتش کنه،منم شمارو یادمه،عزیزم تحمل کن ماشینو نفروش جبرانش سخته

خدا رحمتش کنه،منم شمارو یادمه،عزیزم تحمل کن ماشینو نفروش جبرانش سخته

ممنون

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه ندادن...شاهد ندارم که شکایت کنم...زمین مال پدرشوهرم بوده و ما با سرمایه خودمون ساخت و ساز کردیم ا ...

یه چیزی هست به اسم وجدان که بعضیا باهاش آشنایی ندارن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یه چیزی هست به اسم وجدان که بعضیا باهاش آشنایی ندارن

به خدا از اونهمه ملک و املاکشون یه خونه برا ما اجاره نکردن از خودم‌متنفرم که حتی عرضه ندارم یه خونه برا دخترم بگیرم

مهدی جونم من دوشب قبل از رفتنت برات کلید ساختم با جا کلیدی قلب که دیگه پشت در نمونی وقتی من و آدلیا نیستیم تورو خدا فقط یه بار کاش از این کلید استفاده میکردی 😭مهدی یادته تولدت سال ۹۱ دم دانشگاهت بادکنک باد میکردم ماشینت رو تزیین کردم همه فکر میکردن خل شدم .مهدی جونم آدلیا دلش هوات رو کرده بیا و بهش بگو خدا اجازه داده دوباره بیای پیشمون و شبای سه نفره مون تا ابد تکرار بشه بیا تورو خدا😭😭
من خواهراش به همه چیزم کار دارن لباس ارایش خوردن  تفریح واااای روانی شدم بخدا دیگه

پس اصلا نرو یوقت شوهرت گفت بریم ساختمون پدرم بگو اصلا تا خونه مستاقل نگیری عروسی نمی‌کنیم 

من از رو تجربه میگم اگه رفتی موندی دیگه تا سالهای سال یا آنقدر اذیتت کنن تا خودت فرار کنی از دستشون 

ممنون سپرده چقدر باشه؟

تو گوگل سرچ کن وام برآیند ویپاد پاسارگاد 

دو نوع وام داره یکیش پلکانیه از سقف یک تومن تا ۲۵تومن 

یکی هم ب تعداد سکه هات بهت وام تعلق میگیره هر ۱۰۰هزار 

یک سکه بعد تعداد سکه هات ب تعداد وامی ک میخوای برسه 

سپرده تو میتونی برداری 

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️
ممنون سپرده چقدر باشه؟

اگه متوجه نشدی بیا این تاپیک بخون https://www.ninisite.com/discussion/topic/11519687/تاپیک-مدیریت-مخارج-و-در-آمد-ها-و-نحوه-ی-بهتر-پس-اندازکردنش-2?page=867

نقشه خداوند همواره زیباتر از خواسته های ماست خدایا شکرت ♥️

من خالم ماشینشو برای پول رهنش فروخت الان پولش همونه ماشینش کلی گرون شده و اینکه امسال دوباره 150 باید بزاره روی رهن خونش در به در دنبال وامه ضررم کرده اگه واجب نیست و میشه خونه ارزون تر پبدا کنی نفروش خالم واجب نبود میخواست بره خونه بهتر رهن کنه فروخت ضرر کرد 

من خالم ماشینشو برای پول رهنش فروخت الان پولش همونه ماشینش کلی گرون شده و اینکه امسال دوباره 150 بای ...

ممنون

به خدا از اونهمه ملک و املاکشون یه خونه برا ما اجاره نکردن از خودم‌متنفرم که حتی عرضه ندارم یه خونه ...

آره احساست طبیعیه عزیزم امیدوارم سرشون به سنگ‌بخوره وبیان دو دستی حقتون رو بهتون بدن

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

سلام عزیزم اره ضرر می کنی تازه تازه با پولش هم بهتر از این خانه ای که خودتون دارید نمی تونید اجاره کنید پولتون هم هدر می سه و تموم می شه می ره 

می دونم سخته شایدم هم ما نتوانیم درک کنیم چقدر سحت ولی توی خانه ی مامانت طاقت بیار بمون   گاهی چیزی برای خانه مامامت بخر یه مقدار پول نقد گاهی بده به مامانت بابت اینکه انجایید سعی کن زیاد بحث نکنی با مامانت

طاقت بیار تا وقتی کار پیدا کنی 

از این دعاهای قرانی و ختم ها بردار که زودتر کار پیدا کنی اگه کار داشته باشی خیلی از مشکلاتت حل می شه