2777
2789
عنوان

میشه یه کمکی بهم بکنید

150 بازدید | 44 پست

من افسردگی دارم و تحت نظر روانشناس هستم و روانشناس ارجاع داده به روانپزشک کسی تجربه ای راجبه این موضوع داره داروهای باعث منگی یا وابستگی میشه آیا باعث میشه حالم بهتر شه ممنون میشم راهنمایی کنید و در کنار دارو برای درمان افسردگی باید دیگ چه کارایی انجام بدم

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

عزیزم اونایی که مبتلا شدن میدونن الام روحی بدتر از درد جسمیه. اما خوبیش اینه که شاید مشکل جسمی خوب شدنش دست خود ادم نباشه اما روحی و افسردگی دست خودته. داروها حتی اگر خواب الودت هم بکنه در مراحل اول. مطمئن باش برای درمانت ضروریه. اصلا نترس. و اینکه باید بری ورزش و پیاده روی و شنا و گردش. یه مدتی به خودت برس با خودت مهربون باش ببین چه زود خوب میشی ایشالا

عزیزم اونایی که مبتلا شدن میدونن الام روحی بدتر از درد جسمیه. اما خوبیش اینه که شاید مشکل جسمی خوب ش ...

عزیزم ممنون از جوابت هیچ کس هیچ جوابی نداده واقعا خیلی بده بدتر از اونم اینه ک هیچ کس درکت نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم ممنون از جوابت هیچ کس هیچ جوابی نداده واقعا خیلی بده بدتر از اونم اینه ک هیچ کس درکت نمیکنه

ناراحت هیچی نباش عزیزم. فقط به خودت تلقین مثبت کن  بگو من مطمئنم که خوب میشم هم چی اونجور میشه که من میخام ببین چه زود خوب میشی. گفتم که اولین کمکو خودت به خودت میکنی. چون ذات افسردگی اینه اول خودت کمک کنی تا بلند شی

ناراحت هیچی نباش عزیزم. فقط به خودت تلقین مثبت کن  بگو من مطمئنم که خوب میشم هم چی اونجور میشه ...

اره مشاور خودمم بهم گفت ولی خب یکم بلند شدن اونم تو این حال بی حالی سخته شبیه کوه کندنه کسی ک خودش تجربه کرده باشه قشنگ درک میکنه

ناراحت هیچی نباش عزیزم. فقط به خودت تلقین مثبت کن  بگو من مطمئنم که خوب میشم هم چی اونجور میشه ...

چقد خوبه آدم حرف بزنه کاش یه جایی بود تو مجازی ک آدم بتونه با آدمای شبیه خودش حرف بزنه و بهم روحیه بدن میخوام تاپیکش رو بزنم ولی مطمعنم بازم کسی نمیاد

سلام من یه دوره افسردگی داشتم خیلی حالم بدبود  حوصله هیچ کاری  نداشتم دارو هم میخوردم خواب آور بود تنها کاری که باعث شد حالم خوب بشه خودم به خودم کمک کردم تمام دارو هامو انداختم دور  رفتم باشگاه بعد پیاده روی میکردم  انرژی مثبت به خودم میدادم آهنگ میزاشتم

سلام من یه دوره افسردگی داشتم خیلی حالم بدبود  حوصله هیچ کاری  نداشتم دارو هم میخوردم خواب ...

دکتر من گفت افسردگی من شدیده و چون افکار خودکشی دارم باید دارو مصرف کنم تمام اون ها به تنهایی جواب نمیده

سلام من یه دوره افسردگی داشتم خیلی حالم بد حوصله هیچ نداشتم دارو هم میخورم خواب آور بود تنها کاری که ...

من وسواس فکری گرفتم متاسفانه و بعدش افسردگی. میشه گفت خوردم زمین دیگه. با گریه میرفتم باشگاه بعدش استخر. خیلی کارا کردم. دارو دکتر مشاوره. امااینو میدونم ادم افسرده خودش باید بلند شه هرچند مراحل اول خیلی سخته