2777
2789
عنوان

میشه یه کمکی بهم بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 44 پست
مجبور بودم و خوشحالم که این کارو کردم

درجه یکارو آدم نمیتونه حذف کنه حداقل من الان توانشو ندارم شما آدمی هم داشتین ک پشتتتون باشه کمکتون کنه؟

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به خدا توکل کنی حتما میشه. برای وسواس فکریت دارو بخور چون به خوب شدنت کمک میکنه تا زود برطرف ش ...

عزیزم وجود یه دوست برای روند درمانی کمکی میکنه چون مشاورم گفته بهتره با یه دوست ارتباط برقرار کنم کمی باهاش حرف بزنم

بله همسرم

چقد خوب ک آدم تو روزایی ک هیچ کس درکش نمیکنه حداقل یکی رو داشته باشه ک درکش کنه همسر منم تنها کسیه ک پشتمه و ازم حمایت میکنه پدرمم میگه درمانتو حتما ادامه بده البته ار بیماری من تعداد انگشت شماری خبر دارن

[QUOTE=323734659]من وزن کم کردم 😞😞😞[/QUOTمن خیلی خوش اندام بودم ولی بعد از زایمانم یه کوچولو وزنم بالا رفت ولی خیلی نبود قشنگ شکمم رفت پایین ولی بعد از شروع افسردگی قشنگ چاق شدم😔😔

[QUOTE=3237346  82]چقد خوب ک آدم تو روزایی ک هیچ کس درکش نمیکنه حداقل یکی رو داشته باشه ک درکش کنه همسر منم تنها کسیه ک ...[/QUOTE]

دقیقا یه حامی خیلی خوبه همراه آدم باشه از بیماری منم خیلیا خبر نداشتن فقط کاهش وزنم براشون عجیب بود 

[QUOTE=3237346   82]چقد خوب ک آدم تو روزایی ک هیچ کس درکش نمیکنه حداقل یکی رو داشته باشه ک درک ...

اره دقیقا حامی مخصوصا اگه شریک زندگیت باشه خیلی بهتره چون کسی ک باهات زندگی میکنه درکت نکنه بنظرم آدم بیشتر ضربه میخوره اتفاقا وزن اظافه کردن منم برا همه عجیبه