2777
2789
عنوان

میشه یه کمکی بهم بکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 150 بازدید | 44 پست
من وسواس فکری گرفتم متاسفانه و بعدش افسردگی. میشه گفت خوردم زمین دیگه. با گریه میرفتم باشگاه بعدش اس ...

وای اره خیلی سخته بتونی خودتو بلند کنی منم دقیقا وسواس فکری هم دارم مغزم هزار جور افکار مختلف توش چرخ میخوره هیچ وقت تمرکز ندارم همیشه بی‌حال و خسته ام و خواب‌آلود حتی اگه خیلی خوابیده باشم حوصله هیچ کس هیچ چیز هیچ کاری رو ندارم هیچ انگیزه ای ندارم هیچ امیدی به آینده ندارم 

دختر گل مامان خوش اومدی به زندگیم😘😘😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهش میکنم عزیزم بازم هر سوالی داشتی ازم بپرس

بدیش اینه که من هروقت از خودم دست بکشم و زیاد غصه بخورم بازم این بیماری گند برمیگرده همیشه سعی میکنم مواظب باشم مخصوصا این فصل که نورخورشید نداریم و فصل افسردگیه چون ما شهر کوهستانی ساکنیم

توام حالت خوب میشه مطمئنا و به لطف خدا. فقط همیشه خودتو باید شاداب نگه داری و قرص بیخیالی بندازی

انشالله ک حالم خوب بشه میدونم راه سختی درپیش دارم ولی امیدوارم بشه

یکی از کار هایی که کردم حذف آدم های چرت دوروبرم بود چون همش بهم انرژی منفی میدادن 

نمیشه ک بعضی آدمارو حذف کرد ولی باید کمی ازشون فاصله گرفت هیچ کس متاسفانه آدمای افسرده رو درک نمیکنه اگه خونت تمیز نباشه میگن فلانی تمیز نیست یا تنبله یا به خودش نمیرسه هیچکس هیچ کس واقعا آدمو درک نمیکنه

اینم بگم خیلی بده و هیچ کس هم درکم نمی‌کرد هر کی منو‌ میدید  حرفایی که میزدن بدتر حالمو بد میکر ...

دقیقا منم همینم

عزیزم به خدا توکل کنی حتما میشه. برای وسواس فکریت دارو بخور چون به خوب شدنت کمک میکنه تا زود برطرف ش ...

باید برم ببینم روانپزشک چی میگه روانشناسم ارجاعم داده ولی هنوز نرفتم باید نوبت بگیرم

بدیش اینه که من هروقت از خودم دست بکشم و زیاد غصه بخورم بازم این بیماری گند برمیگرده همیشه سعی میکنم ...

خیلی بیماریه مزخرفیه کاش میشد اصلا دچارش نمیشدم