من افسردگی دارم و تحت نظر روانشناس هستم و روانشناس ارجاع داده به روانپزشک کسی تجربه ای راجبه این موضوع داره داروهای باعث منگی یا وابستگی میشه آیا باعث میشه حالم بهتر شه ممنون میشم راهنمایی کنید و در کنار دارو برای درمان افسردگی باید دیگ چه کارایی انجام بدم
من وسواس فکری گرفتم متاسفانه و بعدش افسردگی. میشه گفت خوردم زمین دیگه. با گریه میرفتم باشگاه بعدش اس ...
وای اره خیلی سخته بتونی خودتو بلند کنی منم دقیقا وسواس فکری هم دارم مغزم هزار جور افکار مختلف توش چرخ میخوره هیچ وقت تمرکز ندارم همیشه بیحال و خسته ام و خوابآلود حتی اگه خیلی خوابیده باشم حوصله هیچ کس هیچ چیز هیچ کاری رو ندارم هیچ انگیزه ای ندارم هیچ امیدی به آینده ندارم
بدیش اینه که من هروقت از خودم دست بکشم و زیاد غصه بخورم بازم این بیماری گند برمیگرده همیشه سعی میکنم مواظب باشم مخصوصا این فصل که نورخورشید نداریم و فصل افسردگیه چون ما شهر کوهستانی ساکنیم
یکی از کار هایی که کردم حذف آدم های چرت دوروبرم بود چون همش بهم انرژی منفی میدادن
نمیشه ک بعضی آدمارو حذف کرد ولی باید کمی ازشون فاصله گرفت هیچ کس متاسفانه آدمای افسرده رو درک نمیکنه اگه خونت تمیز نباشه میگن فلانی تمیز نیست یا تنبله یا به خودش نمیرسه هیچکس هیچ کس واقعا آدمو درک نمیکنه