خیلی خسته شدم از نگاه های با ترحم مردم به برادر خواستگار هایی که گذشته داداشم مسخره کردن یا حتی شوهرم چرا بعضی آدما انقد دلشون کوچیکه حتی اونی که ادعای اهل بیت هم میشد مسخره کرده ، هرکس که برادرم مسخره کرده نفرین کردم بدتر گردنش کلفت شده ، دلم شکسته واقعا هیچکس آدم درک نمیکنه جز اونایی که این شرایط دارن خیلیم داداشم دوس دارم نمیدونم مشکل ازمنه یا ،😭😭
به من میگن برو ببین چه غلطی کردی که خدا همچین سنگی تو کاست انداخته
اصلا اهمیت نده
هر کسی بهت این حرف رو زد بهش بگو شما مواظب باش یه وقت به خاطر طعنه زدن و دل سوزوندن بدتر از من سرت نیاد
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.
آخه اگه بدونی چه حرفایی راجب برادرم گفتن یه تاپیک زدم نی نی یار تعطیل کرد
به گذشته کاری نداشته باش
اگر برادر شما مشکل جسمی یا ذهنی داشته باشه تقصیر شما یا خانواده نیست، اونایی هم که طعنه زدن از نادونی خودشون بوده
مگه آدم از یک لحظه دیگه خودش خبر داره که انقدر راحت بقیه رو مسخره کنه؟
هموطن عزیزم سلام. تمسخر، توهین، فحاشی در هر شکلی؛ گفتاری، نوشتاری، ایموجی، استیکر، هشتک و...، فقط نشان دهنده ذهن، زبان و فرهنگ خالی از منطق و استدلال قوی و نبود دلایل معتبر و مدارک درست هست. عزیزانم، لجبازی، کنایه زدن و برچسب زدن به دیگران هیچ افتخاری نداره. با هم مهربان باشیم، انرژی مثبت و امید به هم هدیه کنیم.