_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 عنوان کیا پسر باردارن؟ 2585 بازدید | 32 پست علائمشون چیه؟ و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم** 1402/10/17 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سحروکم1382متولد عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 2146 اولش عزیزم؟ ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطرهها، هیجانها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!
پتونرموگرم عضویت: 1402/04/09 تعداد پست: 3918 فک کنم اکثرن میل ب شیرینیجات دارن .. این قلب مال منه ولی ضربانش تویی :) ❤
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 ربطی نداره به علائم هرکدوم از پسرام یه چیزی بود علائمم واقعا؟ چه طوری بودین؟ و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
ho_zahra عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 19871 اولش سوزش معده شدید داشتم تهوع صبحگاهی تا هفته۱۱تنفر از شیرینی و ترشی تا هفته ۱۸نداشتن میل جنسیپاهای سردشکم سردویار به خونه و شوهرم تاهفته ۱۲یبوست شدید تا هفته۱۵ مامانِ کارِن هاکان نیکان❤
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 اولش عزیزم؟ آرهمیخوام بفهمم دختره یا پسر؟ 😁😆 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
سحروکم1382متولد عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 2146 فقط همینو بگم ک من از ماه اول تا الان ک ماه نهم هستم فقط سیب خوردم بخدا مخصوصا اولش ک تابستون بود سیب تابستونی روزی ۲کیلو بیشتر میخوردم😅 ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطرهها، هیجانها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 فک کنم اکثرن میل ب شیرینیجات دارن .. واقعا؟ من هیچ وقت اهل شیرینی خوردن نبودم😶 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
سحروکم1382متولد عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 2146 آره میخوام بفهمم دختره یا پسر؟ 😁😆 والا میگن ربطی نداره منو دوستم باهم بودیم هر دوتامون ی چیز میخوردیم کپی بودیم دقیقا اون بچش دختر بود مال من پسر ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطرهها، هیجانها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 من زمان پسرم عاشق پنیر شور بودم چقدر عالیمن کلا چیزهای شور دوست دارم و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
مهرتنفرمهرعشق عضویت: 1398/09/29 تعداد پست: 2259 من دو تا پسرام، متفاوت بودن.. اولی شیرینی و شکلات و پیراشکی و.... دومی ترشی و لواشک و آلوچه و... واسه دخترمم ترشی خور شده بودم..بنظرم ربطی به دختر پسر نداره.. کلا هر بچه ای یه جوره متأهل 💫 مامان سه تا فرشته
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 من که رو پسر اولم فقط شکلات شیرینی پسر دومم لواشک ترشی جات چقدر جالب هر 2تا پسر بودن. اما سر هرکدوم یک جور دیگه بودین. و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**