2777
2789
عنوان

کیا پسر باردارن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 32 پست
اولش سوزش معده شدید داشتم تهوع صبحگاهی تا هفته۱۱ تنفر از شیرینی و ترشی تا هفته ۱۸ نداشتن میل جنسی ...

فکرمیکردم تهوع صبحگاهی بیشتر برای دخترهاست

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط همینو بگم ک من از ماه اول تا الان ک ماه نهم هستم  فقط سیب خوردم بخدا مخصوصا اولش ک تابستون ...

چرا؟ 

مگه ویار سیب داشتین؟ 😁

و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**

هرکدومشون یه جور بودن اولی ترشی دومی شیرینی سومی شوری اصلا به این چیزا توجه نکن فقط تنها چیز مشترکشون حالت تهوع نداشتم

خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩‍❤️‍👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
چرا؟  مگه ویار سیب داشتین؟ 😁

هر چ میخوردم سیر نمیشدم

ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطره‌ها، هیجان‌ها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!  
والا میگن ربطی نداره  منو دوستم باهم بودیم هر دوتامون ی چیز می‌خوردیم کپی بودیم دقیقا اون بچش ...

اینجور

آخه من سر دخترهام حالت تهوع شدید داشتم. اصلا چیزی نمیتونستم بخورم. 

البته الان اول بارداری مه. اما برام جالبه تهوعی درکار نیست

من دو تا پسرام، متفاوت بودن.. اولی شیرینی و شکلات و پیراشکی و....  دومی ترشی و لواشک و آلوچه و. ...

درسته، بقیه هم همین نظر رو دارن

یادش بخیر منم پارسال همین موقع ک فهمیدم باردارم خیلی کنجکاو بودم 

خوب حالا چی بود نی نیتون؟ 🤗

هرکدومشون یه جور بودن اولی ترشی دومی شیرینی سومی شوری اصلا به این چیزا توجه نکن فقط تنها چیز مشترکشو ...

اوکی

فعلا که حالت تهوعی ندارم

برای همین برام جالب شد بپرسم

اره زیاد ب خوراک ربط نداره  خودت دوست داری جنسیتش چی باشه?

برای خودم مهم نیست

اما میدونم همسرم دوست داره یک پسر داشته باشه

پسر بود ولی من دختر دوست داشتم چون بچه اولمم پسره  ولی همین ک سالمه ساکته🤣 خداروشکر میکنم&nbs ...

خداروشکر

خدا براتون حفظشون کنه 🌹