_eshgham_dokhtarham مدیر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 عنوان کیا پسر باردارن؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2587 بازدید | 32 پست علائمشون چیه؟ و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم** 1402/10/17 | 20:48 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jjj1211 عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 77 یادش بخیر منم پارسال همین موقع ک فهمیدم باردارم خیلی کنجکاو بودم
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 اولش سوزش معده شدید داشتم تهوع صبحگاهی تا هفته۱۱ تنفر از شیرینی و ترشی تا هفته ۱۸ نداشتن میل جنسی ... فکرمیکردم تهوع صبحگاهی بیشتر برای دخترهاست و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 فقط همینو بگم ک من از ماه اول تا الان ک ماه نهم هستم فقط سیب خوردم بخدا مخصوصا اولش ک تابستون ... چرا؟ مگه ویار سیب داشتین؟ 😁 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
مامان3تاپسرو1دخترناز عضویت: 1402/05/14 تعداد پست: 2195 هرکدومشون یه جور بودن اولی ترشی دومی شیرینی سومی شوری اصلا به این چیزا توجه نکن فقط تنها چیز مشترکشون حالت تهوع نداشتم خدایاسه چیز تو زندگی قشنگن: 'خانوادم' 'انعکاس صداشون' 'تصویر شون تو اینه' 👩❤️👨🧒🏻🧒🏻🧒🏻👶🏻 خدایا مواظب خانوادم باش به خودت میسپارم❤❤
سحروکم1382متولد عضویت: 1400/04/03 تعداد پست: 2146 چرا؟ مگه ویار سیب داشتین؟ 😁 هر چ میخوردم سیر نمیشدم ذهن همواره پر است از هیاهوی افکار در حال گذر، آرزوها، خاطرهها، هیجانها همگی در حال عبور هستند، واقعاً که یک هیاهوی دائمی در ذهن وجود دارد!
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 والا میگن ربطی نداره منو دوستم باهم بودیم هر دوتامون ی چیز میخوردیم کپی بودیم دقیقا اون بچش ... اینجورآخه من سر دخترهام حالت تهوع شدید داشتم. اصلا چیزی نمیتونستم بخورم. البته الان اول بارداری مه. اما برام جالبه تهوعی درکار نیست و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
jjj1211 عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 77 چقدر جالب هر 2تا پسر بودن. اما سر هرکدوم یک جور دیگه بودین. اره زیاد ب خوراک ربط نداره خودت دوست داری جنسیتش چی باشه?
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 من دو تا پسرام، متفاوت بودن.. اولی شیرینی و شکلات و پیراشکی و.... دومی ترشی و لواشک و آلوچه و. ... درسته، بقیه هم همین نظر رو دارن و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 یادش بخیر منم پارسال همین موقع ک فهمیدم باردارم خیلی کنجکاو بودم خوب حالا چی بود نی نیتون؟ 🤗 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 هرکدومشون یه جور بودن اولی ترشی دومی شیرینی سومی شوری اصلا به این چیزا توجه نکن فقط تنها چیز مشترکشو ... اوکیفعلا که حالت تهوعی ندارمبرای همین برام جالب شد بپرسم و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
jjj1211 عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 77 خوب حالا چی بود نی نیتون؟ 🤗 پسر بود ولی من دختر دوست داشتم چون بچه اولمم پسره ولی همین ک سالمه ساکته🤣 خداروشکر میکنم
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 اره زیاد ب خوراک ربط نداره خودت دوست داری جنسیتش چی باشه? برای خودم مهم نیستاما میدونم همسرم دوست داره یک پسر داشته باشه و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
jjj1211 عضویت: 1402/10/17 تعداد پست: 77 برای خودم مهم نیست اما میدونم همسرم دوست داره یک پسر داشته باشه شوهر منم اینطوری بود سر جفت بچه هام
_eshgham_dokhtarham مدیر استارتر عضویت: 1402/10/15 تعداد پست: 361 پسر بود ولی من دختر دوست داشتم چون بچه اولمم پسره ولی همین ک سالمه ساکته🤣 خداروشکر میکنم&nbs ... خداروشکرخدا براتون حفظشون کنه 🌹 و خدایی که همین نزدیکیست** زخمهایی تو زندگی میخوریم که هیچ درمانی برای اونها نیست، لطفا نمک روی زخمهای دیگران نباشیم**
ho_zahra عضویت: 1398/10/03 تعداد پست: 19871 فکرمیکردم تهوع صبحگاهی بیشتر برای دخترهاست نه من حتی زرداب هم بالا می اوردم مامانِ کارِن هاکان نیکان❤