2777
2789
عنوان

کیا مث من فکر میکنن که اززندگی...

172 بازدید | 23 پست

من درسم خیلی خوب بود دانشگاه هم رفتم رشتمم به کارم نمیاد.الانم خونه دارم حس میکنم به جایی نرسیدم دلم میخاد کارو درامد و اعتبار داشته باشم.دیدید یه خانمای مثلا اونیکه یه سالن بزرگ داره یا هرکی شاغله یه پرستیژی داره؟ همش حس میکنم باید یه کاری کنم درس بخونم برم سراغ آرایشگری نمیدونم کارم میگیره اصلا نظر شما چیه؟بچه هم ندارم فعلا قصدشوندارم

یکم ورزش کن حس ارزشمندی و خوبی بهت میده

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگ چند دقیقه پیش منم همچین تاپیکی زدم 

وعین خر تو گل گیر کردم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

اره آرایشگری خوبه اونم تخصص توو یه رشته ..هیچوقت دیر نیست ..همین فردا پیگیری کن

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖               
من درآمد دارم دلم میخواست خونه دار باشم چون احساس میکنم خانه دار هاتاج سر شوهران

ن فک میکنی.حالا همسرم همینو میگه توخونه داری کن ولی من دوسندارم خونه داری که کاری نداره ولی کارحس بهتری میده به آدم

اخه هیچ رفیقیم ندارم بنظرت میتونم ازصفرشروع کنم؟ 

اره دنبال سالنی برو که بعد آموزش یمدت همونجا کار کنی تجربه ت زیاد شه و مشتری پیدا کنی ..بعدا سالنم نتونستی بزنی صندلی اجاره کن توو سالنهای شلوغ

حامی طبیعت و حیوانات و قلب‌های بزرگ 🐱🦊🐰🐼🦄🐶🐥🕊️🦜☘️🌲🍀.تجربه گر مرگ موقت(دنیا آنچه میبینی نیست و مرگ پایان نیست ،آغازی است برای رهایی روحت.خداوند هیچگاه نه تو را فراموش کرده و نه رها کرده به او اعتماد کن  ) تو بدنیا آمده ای تا قصه ای را که شروع کرده ای تمام کنی هرچند تلخ هرچند سخت پس قوی باش 💖