2777
2789
عنوان

خانومایی که لیزر میرن یک سوال

179 بازدید | 14 پست

از اونجایی که لیزر رو هر بدن یک جور جواب میده..من بعد از جلسه اول موهام مثل قبل در اومده

به من گفت هر ماه تا هشت جلسه باید بیای

گفت بین جلسات فقط یکبار با ژیلت شیو کن

سوال من اینه که تا ماه دیگه که موها درمیان چه کنم؟  

الان فقط رون پام و دستام درنیومده

و اینکه کسی بوده که بعد جلسه اول بیکینیش در نیومده باشه موهاش؟بعد از چند جلسه کمتر میشههه

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من از همون اول صفر شد

فقط جلسه چهارم یهو زیاد شد که روندش همین بود و در طول اون یک ماه نزدم

ولی یادم نیست اوضاعش اون ماه چطور بود

اسم دستگاهت چیه؟

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
برای من از همون اول صفر شد فقط جلسه چهارم یهو زیاد شد که روندش همین بود و در طول اون یک ماه نزدم و ...

موها بلند میشه؟

بین جلسات شما شیو میکردی

نمیدونم بخدا اما زن داداشام هم همینجا میرن کلا بعد جلسه اول در نیومد براشون

کاربر قدیمی تعلیقی🤕....ای مرغ گرفتار،بمانی و ببینی...آن روز همایون که به عالم قفسی نیست
بیکینی از همه جا دیرتر جواب میده.. تا چند جلسه ی اول انتظار نداشته باش، بیکینی مثل دست و پا بشه

خب اخه من میگم بین جلسات چطور شیو نکنم اخه

الان موهاش یکم دراومده تا ماه دیگه بلند میشه

خب اخه من میگم بین جلسات چطور شیو نکنم اخه الان موهاش یکم دراومده تا ماه دیگه بلند میشه

به من بعد از جلسه ی اول، گفت‌ دو هفته ی بعد میتونی شیو کنی.. تا جلسه ی سوم، اگر لازم میشد شیو میکردم مشکلی پیش نیومد 

موها بلند میشه؟ بین جلسات شما شیو میکردی نمیدونم بخدا اما زن داداشام هم همینجا میرن کلا بعد جلسه ا ...

نه بلند نمیشد

اصلا درنمیومد…

اخه ربطی نداره عزیزم

موی سیاه و پوست سفید الکس خوبه

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️

باید تا ۲ هفته بعد لیزر تحمل کنید

یه مرکز تو اصفهان میشناسم دستگاهشون اشنایدرپلاس هست که کاملا جدید و به روزه اپراتورشون هم دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم.نوبت دهیشونم خیلی آن تایمه مثل بقیه مراکز عقده معطل کردن مشتری رو ندارن رو همه رنگ پوستی جواب میده

دکتر هم دارند کاملا بهتون مشاوره میدن

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند

۰۹۲۱۷۸۷۰۷۷۶