2777
2789

فردا ۷ درس امتحان دینی دارم 

سه درس اولو خوندم قبلا باید دوره کنم که خودش وقت می بره 

امروز ام یک درس خوندم 

ولی در مجموع همش مونده چیکار کنم 😭😭😭

خیلی خستم اصلا حوصله ندارمممم

زیادههههه

معلممونم یه سری نمونه سوال فرستاده که ۱۰۰ از داخل این نمونه سوالا بهمون سوال داده توی امتحان

منتها انقدر نمونه سوالش زیاده آدم زورش میاد اونا رو بخونه🙁💔

دوازدهمم 

چ کنممم؟؟؟ 

واقعا حوصله ندارم یه خط بخونم 

کسی هست فردا دینی داشته باشه بیاد با هم بخونیم؟🥹

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

فقط میتونم بگم از حالا تا12 شب بشین بخون😐

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی زورت میشه برا آیندت تلاش کنی نخون و صفر بگیر 

حالا دینیه دیگ سختش نکن تو کنکور ک مهم نیس

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..

خوبه دیگه من فکزکردم کلا نخوندی بقیشم الان بخون کاری نداره دینی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

وقتی زورت میشه برا آیندت تلاش کنی نخون و صفر بگیر 

توی این ماه لعنتی همه خسته میشن سخته براشون درس بخونن یکیشم منم ولی نمی‌خوام اینجوری باشه اما نمی‌دونم چیکار کنم 😭🥹💔

شنیده بودم خدا آرزوهارو جمع میکنه و تو کالبد یه انسان بهت هدیه میده...اولش باورم نمیشد ، تا اینکه تو اومدی و شدی قشنگترین اتفاق زندگیم:)..(M)..🤍💍

حالا دینیه دیگ سختش نکن تو کنکور ک مهم نیس

تو تاثیر معدل خیلیییی تاثیر داره اینو نخونه ترم دوم سختر میشه انباشته

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
خوبه دیگه من فکزکردم کلا نخوندی بقیشم الان بخون کاری نداره دینی

مشکل اینه زیاده آخه 💔 آخه اون سه تا درسم اصلاً دوره نکردم و فکر نکنم اصلاً چیزی یادم مونده باشه

اسی اول آروم باش 

بعدشم اگ سوالا از اون ۱۰۰ تاس ت صب میرسی بخونی

اگرم فق کتاب و میخوای بخونی ک هیچ

چ ۲۰ بگیری چ ۱۰ ضریب تو کارنامه ۲۰ صدمه 

آرامش داشته باش میرسی گل

تازه تو کنکورم اهمیت نداره 

خیلیا شب امتحانی بودن 

تعلیق...     فقط شهریار که میگه:آزرده دل از کوی تو رفتیم و نگفتی ..کی بود؟ کجا رفت؟..چرا بود و چرا نیست..
توی این ماه لعنتی همه خسته میشن سخته براشون درس بخونن یکیشم منم ولی نمی‌خوام اینجوری باشه اما نمی‌دو ...

باید اراده داشته باشی

تاپیک هامو دنبال کنید و با سبک‌زندگیم بیشتر آشنا شید💚
تو تاثیر معدل خیلیییی تاثیر داره اینو نخونه ترم دوم سختر میشه انباشته

کوووو تا ترم ۲ 

فعلا اینو از سر بگذرونه😂

مشکل اینه زیاده آخه 💔 آخه اون سه تا درسم اصلاً دوره نکردم و فکر نکنم اصلاً چیزی یادم مونده باشه

خب منم میدونم ۷ تا درسه واسه همین میگم چیزی نیست بشین بخون الان اگه بخونی میرسی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

اسی اول آروم باش  بعدشم اگ سوالا از اون ۱۰۰ تاس ت صب میرسی بخونی اگرم فق کتاب و میخوای بخونی ...

می‌دونی این نمونه سوالایی که فرستاده ۱۰۰ درصد از داخل همینا سوال داده و می‌خواستم اصلاً همینا رو بخونم فقط 

ولی مشکل اینجاست انقدر نمونه سوالاش زیاده خوندن همینا مثل خوندن کل درسا می‌مونه 

به خاطر همین خستم کرده نمی‌دونم چیکار کنم انگیزه بگیرم پاشم بخونم.....

با این وجود که می‌دونم فردا مثل سگ پشیمون می‌شم که چرا نخوندمو ولی نمی‌دونم چرا حال پا شدن ندارم اصلاً انگیزه‌ای ندارم 💔😭😭

می‌دونی این نمونه سوالایی که فرستاده ۱۰۰ درصد از داخل همینا سوال داده و می‌خواستم اصلاً همینا رو بخو ...

خا ببین ب خودت بگو هر ۲۰ تا سوالی ک بخونی ۱۵ مین استراحت

حاجی کوچیک ک ب قضیه نگا کنی راحت تره 

احمقه روانی تو اگه آدم بودی و شخصیت داشتی مادرت بهت نمی‌گفت احمق و بی عرضه .خانوادتم ازت حالشون بهم ...

@niniyar_1  

@niniyar_5  

رسیدگی کنید این کاربر خیلی وحشی