2777
2789
عنوان

با زنداداشم آشتی کنم؟

1496 بازدید | 25 پست

سلام دوستان وقتتون بخیر

من نوجوون بودم وقتی برادرم ازدواج کرد، خواهر ندارم و چند سال اول ازدواجشون همیشه به چشم خواهرم بهش نگاه میکردم و دوسش داشتم

بیش از حد در حقش خوبی کردم، حتی وقتی برادرزادم به دنیا اومد جلوی پاش خم می‌شدم کفششو پاش کنم

بعد از یه مدت هوا ورش داشت و حس کرد که حالا دیگه جا پاشو با بچه آوردن سفت کرده میتونه روی واقعیشو نشون بده

اون موقع فهمیدم که از اولشم درحال حسادت بود و خیلی از اون حرفایی که تو گذشته با شوخی میگفته تیکه انداختن بوده... ولی من بچه بودم و نمیفهمیدم و همراهش به خودم میخندیدم

کل مدت عقد و یه سال بعد عروسیو و7،8 ماه بعد به دنیا آوردن بچه خونه‌ی ما بودن و منو مامانم برادرزادمو نگه میداشتیم و شب بیداری میکشیدیم. در حالیکه خودشون خونه و وسای داشتن

اینم بگم که مادرم خودش از خداش بود پیش ما باشن

و سر همین با مادرم دعوا کردم و اون تو روی من بخاطر زنداداشم واستادو جلوی اون منو خورد کرد

منم عزممو جزم کردم و واسه کنکور خوندم تا برم تهران دانشگاه

و موفق هم شدم

حالا که سال ها گذشته و منم دور از اونا زندگی خودمو دارم، حس میکنم دیگه وقتشه کدروتا رو بذارم کنار، و الکی اوقات تلخی ایجاد نکنم ولی نمیدونم چطوری پیش قدم شم که ضایع نباشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پیشقدم نشو، همین الان داره از استقلالت و این ک دانشگاه خوب قبول شدی و حرص میخوره

ادم عقده ای هیچوقت درست نمیشه

ارامشتو با فامیل عوض نکن

به شخصه هیچ چیز را به قطعیت نمیدانم اما با دیدن ستاره ها به خیال پردازی می افتم.                                                    -ون‌گوگ
چه کار خوبی ..هدیه بگیر برای برادرزاده ت به بهونه دیدنش برو آشتی کن ...ناراحت نباش تو خواهرشوهر مهرب ...

من همیشه برای برادرزاده‌ام کادو میخرم و میارم، با داداشم و برادرزادم مشکلی ندارم و با هم خوبیم

کار خوبی میکنی

زن داداشت هر چقدم بد باشه ارزش اینو نداره که بخوای رابطه‌ت با برادرت رو محدود کنی

برو دیدنشون، اگه سختته تنها نرو، یه شیرینی یا هدیه واسه بچش ببر

اما تو همون دیدار اول خیلی خودت رو پشیمون یا مشتاق نشون نده… و سعی کن در عین حال که حرمت میذاری، یه محدودیت هایی همیشه بینتون باشه، زیاد صمیمی نشو باهاش

من همیشه برای برادرزاده‌ام کادو میخرم و میارم، با داداشم و برادرزادم مشکلی ندارم و با هم خوبیم

پس فقط باید بشینی جلو برادرت ومادرت باهاش صحبت کنی ..کادو اینا براش معنا نمیده الان ..

نظره من اینه وقتی یکی یکاری میکنه وفکر میکنه اون درسته بقیه تشویقش میکنن بخاطر حمایت الکی جلوی همونا که حمایتش میکنن باهاش صحبت کن تا کدورتا برطرف شه ..ورفتارشو تغییر بده ..باز خودت میدونی