2777
2789
عنوان

ریزش مو

120 بازدید | 5 پست

روبالشتیتون هفته ای یک بار بشورین

اگه موهاتون چرب از شامپو مخصوص موی چرب استفاده کنید

از برس چوبی سطح سیقلی براشونه کردن موهاتون استفاده کنید هواستون باشه برس چوبی اصلا حمام نبرین چون خراب میشه باموی خیسم موهاتون بابرس چوبی شونه نکنید

اگه سرتون شوره میزنه از شامپو کتوکونازول استفاده کنید

توی حمام نرم کننده یا ماسک مو به ریشه موهاتون نزنید ب ساقه مو بزنید 

از شامپو سر بچه استفاده کنید ک هیچ مواد شیمیایی نداره وقتی موهاتون رنگ

روغن زیتون و روغن نارگیل بزنید به موهاتون

سبزیجات و میوه زیاد بخورین

اب زیاد بخورین اب ریشه مو تقویت میکنه 

استرس عامل ریزش مو

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹
مکمل مولتی دیلی خوبه؟

بله حتما قرص اهن مولتی ویتامین مصرف کنید

عکس پروفایل خودمم خدا افریننده ناممکن هاست درحالی ک انسان اشرف مخلوقات هست برناممکن ها میگرید🤗اسمم سحر بچه همدانم 😁باقد۱۴۰ بهم میگن فسقلی😍😹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرم کننده یا ماسک مورو به ساقه موها میزنن دیکه به ریشه نمیزنن ک ...😐

بعضیا ب ریشه میزنن و رعایت نمیکنن گاهی گفتن مطلب کوچیگ بهتر نگفتن