2777
2789
عنوان

پدر و مادر بد چرا بچه دار میشد

464 بازدید | 54 پست

من چن ساعت پیش تاپیک زدم گربه دوس دارم

بعضی از خانما امدن واااا چرا بچه نمیاری

اول اینکه به نظرات هم سلیقه هم انتخاب هم

احترام بذارین بعضی از ادما اصلا نباید بچه بیارن

من خودم پدر مادر انقد باهم دعوا داشتن

که من با ۲۸. ۲۹ سال سن شبا تو خواب

دندان قروچه میکنم مگه فقط بچه زاییدنه؟؟

حیواناتم بچه دار میشن

توروخدا اگه میدونید شرایط ندارین

بچه نیاریددد اخه امثال ما چ گناهی کردیم؟؟

خدا لعنت کنه زنیو ک بخاطر خودش

بچه میاره و عرضه نداره ازش مراقبت کنه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اینجا همه به گربه و سگ حساسیت دارن 😁🤣 

من با وجود اینکه از حیوان خانگی داشتن خوشم نمیاد اما این حق و به خودم ندادم دخالت کنم 😐 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜

حیوان خانگی داشتن دلیل برا بر بچه نیاوردن یا آوردن نیس .اصلا اینا ربطی به هم ندارن خودم بچه ندارم ونمیخام که داشته باشم ولی مقایسه ی بچه با حیوان اصلا خوب نیس.

وخدایی که در این نزدیکیست

اینجا همه به گربه و سگ حساسیت دارن 😁🤣  من با وجود اینکه از حیوان خانگی داشتن خوشم نمیاد اما ...

بخدا من زنایی اینجا میبینم ازشون حالم بهم میخوره کودن احمق و ......

وااای حق گفتی تا ابد

طرف چه از نظر مالی، چه شخصیتی و... نمی‌تونه خودشو جمع و جور کنه، بعد فکر می‌کنه چون همه بچه‌دار میشن باید بچه‌دار بشه، بعد یه بچه‌ی بدتر از خودش تحویل جامعه میده

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...

آخ گل گفتی ... 

۶۰-۷۰ درصد مردم اصلا شرایط بچه داشتن رو ندارن ...

فقر ، شرایط زندگی نا آروم و... 

فرق ما با حیوانات چیه ؟ عقل و هوش و قدرت اراده و تصمیم  داریم پس چرا بعضیا تفاوتی  ندارن ؟ 

چرا بدون توجه به آینده اون بچه ، بچه دار میشن ؟ 

اون بچه سلامت روان میخواد ! بچه ای که با کلی کمبود بزرگ بشه یه عقده ای بار میاد 

تو رو خدا اگه شرایط ندارین بچه دار نشید ، یه ذره به اون عقل تون رجوع کنید 

نترسید تاج و تخت تون زمین نمیمونه 😏

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌
وااای حق گفتی تا ابد طرف چه از نظر مالی، چه شخصیتی و... نمی‌تونه خودشو جمع و جور کنه، بعد فکر می‌کن ...

مادر من یکیش بود هروززز جنگو مرافه زندگیمو جهنم کردن اخه

چرا مارو پس انداختی خداااا لعنتتت کنه