2777
2789
عنوان

نظرتون چیه اساتید گرامی بیایید🤗😁

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 23 پست
دقیقا همینطوره جدیدن خیلی بدم میاد میگه اینکارو کن اونکارو کن یه حالت دستوری و بد به خدا ما عروسمون ...

خب ببینید از الان داره کدورت پیش میاد شما با زبون خوش نه اینکه دعوا کنیدا نه خیلی آروم و با ملایمت بگید نه 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب اگه گفت شما هم تو شوخی بگو مامان جان من کارای خودمو میکنم بسمه شما اگه حوصله کار کردن ندارید بگید ...

ابنجوری بگم خیلی باهام دشمن میشه😔.اخه تا حالا روم توروشون باز نشده خواهرشوهرام خوبن.ولی مادرهمسرم حس میکنم ازمن خوشش نمیاد روزاول گفت دخترمی ولی به هیچ عنوان تورو دخترنمیبینن فقط غریبه ای 

خداییش ی سوالایی میکنیذ ک اظهر من الشمسه. من مادر‌شوهرم ماهه تت الان خونش ظرف نشستم بازم حاضر نیس ...

رفتو آمدش تا جایی بدونم زیاد نداره حال نداره.ولی چ راهکاری ببرم که اونجا نریم.دیگه هرروز به همسرم میگن یک ساله عروسی کردیم.

ابنجوری بگم خیلی باهام دشمن میشه😔.اخه تا حالا روم توروشون باز نشده خواهرشوهرام خوبن.ولی مادرهمسرم ح ...

بالاخره باید یجوری با احترام حد و مرزتو باهاشون مشخص کنی اصلا یه وقت دیدی این حرفو زدی خودشون بگن نمیخواد بیاین با ما بشینین

بالاخره باید یجوری با احترام حد و مرزتو باهاشون مشخص کنی اصلا یه وقت دیدی این حرفو زدی خودشون بگن نم ...

اتفاقا خیلی زرنگترازاین حرفاس مادرشوهرم.هرچندازرفتارای روز اولش مشخص بود که ازمن خوشش نمیاد حالا من بیچاره همیشه احترامشو میگیرم.روزمادرشیرینی گرفتم گفتم ازاوناییه که دوسداری خورد و گفت چقد بدمزس اینارو ازکجاگرفتی😔

اتفاقا خیلی زرنگترازاین حرفاس مادرشوهرم.هرچندازرفتارای روز اولش مشخص بود که ازمن خوشش نمیاد حالا من ...

اگه واقعا بدجنسه جلو شوهرت باهاش خییییلی خوب رفتار کن وقتی تنها شدین بی محلش کن کلا هم سعی کن اصلا باهاش تنها نشی در ضمن بهشون از الان بفهمون که اگه باهاشون زندگی کنی قرار نیست کاراشونو بکنی و فقط سرت تو زندگی خودته

رفتو آمدش تا جایی بدونم زیاد نداره حال نداره.ولی چ راهکاری ببرم که اونجا نریم.دیگه هرروز به همسرم می ...

عزبزم من مثال برات زدم ک با این حال من نمیرم..همون بچه هاش میان ک بلاخره

همسرت ک به زور نمیبره شمارو

بگو من از ا‌ول جدا اومدم

نگفتی قراره بریم اونجا..و من بیام احتراما از بین میره

دیگه مگر ک خ‌دت دل بخواد بری

💕