2777
2789

خانواده همسرم البته بگم مادرش خیلی اصرارمیکنه که بریم خونشون ساکن شیم دوطبقس.هروقتم میرم اونجا میگه اینوبیار اونوبیاردر آن واحد150تاکارازم میخاد.نمیدونم جبهه بگیرم یا ن.حالامیگم اشکال نداره البته قبلن بهم گفته بودبیای اینجابایدغذابراماهم بپزیم.خیلی میترسم برمو حرمتا شکسته شه چ کنم بنظرتون مشکل پیش میاد ن؟ شرایط مالیم نه خوبه ن بده.بنظرشما شراکت چجوره

نرو که روزی هزار بار معذرت میخوام ارزوی مرگ میکنی

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سوال ایا مادر شوهرت تنهاس و دختر و پسرو دایی و عمه و مادر و.... نداره ؟

اگه داره رفتنت بزگترین اشتباس .

در واقع میری جایی که  فقط یه نفر نیست .  هزاران نفر میان میرن و تیکه ک وکنایه و بشور بساب 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

اگه مجبور شدی بری باید با همسرت طی کنی اگه رفتی اونجا تو زندگی خودتو داری اونا هم زندگی خودشونو به اونا کاری نداری که هی بری کاراشونو بکنی نهایت روزی یک ساعت یا روز درمیون بری یه سر بزنی و بیای خونه به حرفای دیگران توجه نکن

وای چکارکنم همسرم همش میگه اول و اخر باید یه روز بریم

بگو اگ میخای من در رفاه و ارامش باشم پس اینکارو نکن اصلا ب هیچ وجه کوتاه نیا دختر

خدایاشکرت ♥️گروه سبز 💚💚وزن ۷۰ هدف ۶۵💚💚🧿 28دی وزن ۶۸۳۵۰🎖😇وزن ۲ بهمن ۶۷۶۰۰ 🧿🎖خدایا شکرت♥️

از نظر روانشناسی هم گفتن با خانواده شوهر زندگی کردن در یک ساختمان اشتباهه حرمتها شکسته میشه هرکار هم کنید اونا خانواده شوهر هستند با فرهنگی متفاوت هرکار کنید ایشون باز مادرشوهر اونم خواهرشوهر شماهم عروس...عروس هم هیچ زمان مثل دختر حساب نمیشه و مادرشوهر هم مثل مادر حساب نمیشه...دوری و دوستی بنظرم بزارید حرمتها شکسته نشه اینجا هرکیو دیدم گفته دعا کنید از کنار خانواده شوهرم برم

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

نرو که روزی هزار بار معذرت میخوام ارزوی مرگ میکنی

ای بابا چرا.البته خودمم حس میکنم.مادرش مث اینکه به بچه ای کار بده برو اینو بیار برو اونو بیار میگم اوکی اشکال نداره ولی جلوچندتامهمون اینکارو کرد مثلا میگم گفت نشین برو اون شیلنگو جمع کن برو ظرفاروبشور توآشپزخونه حس سرخوردگی گرفتم وگرنه کارکسیو نکشته.ولی مطمعنم این انتظارداره برم کلفتیش

سوال ایا مادر شوهرت تنهاس و دختر و پسرو دایی و عمه و مادر و.... نداره ؟ اگه داره رفتنت بزگترین ا ...

ن زیاد رفتو آمد نداره ولی مسافرتای یک ماه یک ماه میره.دختراش هم هرهفته میان.دقت کردم اصلابهشون نمیگه اینکارو کن اونکارو

اگه مجبور شدی بری باید با همسرت طی کنی اگه رفتی اونجا تو زندگی خودتو داری اونا هم زندگی خودشونو به ا ...

مشکل اینجاس گفت بیای اینجا منم خیالم راحته زندگیمو میدم دستت😁.من حوصله خودمم ندارم مسئولیت دوخانواده رو انگاردارم اگه برم 

از نظر روانشناسی هم گفتن با خانواده شوهر زندگی کردن در یک ساختمان اشتباهه حرمتها شکسته میشه هرکار هم ...

دقیقا همینطوره جدیدن خیلی بدم میاد میگه اینکارو کن اونکارو کن یه حالت دستوری و بد به خدا ما عروسمون میادلم میده فقط ن کارمیکنه ن چیزی حالا هروقت دلش خاست یه استکانی میشوره.اصلا زشته مث بچه به طرف بگی.من نگه هم کاری باشه انجام میدم ولی اینکه مث بچه دوساله بامن رفتارمیکنه بدم میاد و صدهزار درصد شراکت طرف انتظار داره ازت 

مشکل اینجاس گفت بیای اینجا منم خیالم راحته زندگیمو میدم دستت😁.من حوصله خودمم ندارم مسئولیت دوخانواد ...

خب اگه گفت شما هم تو شوخی بگو مامان جان من کارای خودمو میکنم بسمه شما اگه حوصله کار کردن ندارید بگید کارگر بیاد