خانما من پارگی شدیددیسک کمر دارم امار ای دادم قراره امروزدکتر ببینه احتمال زیاد جراحی بشم ولی دردام اونقدر زیاده هرامپول و دارویی مصرف میکنم جواب نمیده که هیچ بدترم میشم دوروزه فکر کنم خشکم شده نمیتونم از درد و گرفتگی بایستم لطفا اگه تجربه ای دارید کمک کنید
البته بجزامپول شل کننده
خدایا داده ونداده هایت راشکر 🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦
والا چیزی نمیدونم .منم دیسک کمر دارم .گاهی درد دارم باهاش کنار میام .شما پارگی دیسک داری غیر از دکتر کسی نمیتونه تجویزی برات بکنه .انشااله زودتر خوب بشی عزیزم
اسی جان با نظر یه دکتر جراحی نکن منمبهار امسال بشدت درد داشتم سعی کن بدون حرکت به پشت بخواب ...
منو عزیزم اکثردکترا چند سال پیش گفتن جراح ولی بخاطر پایین بودن سنم گفتن سعی کن کنترل کنی که پنج سال بزور تونستم ولی الان دیگه هیچی جوابگوی درد نیست پامیشم دوقدم نمیتونم راه برم
خدایا داده ونداده هایت راشکر 🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست