2777
2789

خانما من پارگی شدیددیسک کمر دارم ام‌ار ای دادم قراره امروزدکتر ببینه احتمال زیاد جراحی بشم ولی دردام اونقدر زیاده هرامپول و دارویی مصرف میکنم جواب نمیده که هیچ بدترم میشم دوروزه فکر کنم خشکم شده نمیتونم از درد و گرفتگی بایستم لطفا اگه تجربه ای دارید کمک کنید 

البته بجزامپول شل کننده 

خدایا داده ونداده هایت راشکر ⁦🙏🏻که داده هایت نعمت ونداده هایت حکمت هست

حتی اگه دکتر عمل برات تجویز کرد به یه فیزیوتراپ حرفه ای تو شهرت نشون بده اگه اونم تایید کرد برو عمل

خواهر منم عمل فوری نوشته بودن ازجاش نمیتونس بلند شه رفت فیزیوتراپی خوب شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی جان با نظر یه دکتر جراحی نکن

منم‌بهار امسال بشدت درد داشتم 

سعی کن بدون حرکت به پشت بخوابی 

روغن سیاه دانه خوب بودم میزدم،، کرم رزماری و یه گرم صورتی رنگ‌به اسم دمو خیلی عالیه

خدایا شکرت
منم کمردرد شدید دارم همیشه با شیاف خوب میشم عزیزم شیاف دیکلوفناک

تاثیر نداره عزیزم 

حتی اگه دکتر عمل برات تجویز کرد به یه فیزیوتراپ حرفه ای تو شهرت نشون بده اگه اونم تایید کرد برو عمل ...

فیزیوتراپی هم رفتم عزیزم یه مدت بهترم کرد بازم دردا برگشتن 3تاازدیسکام کاملا پاره شدن

اسی جان با نظر یه دکتر جراحی نکن منم‌بهار امسال بشدت درد داشتم  سعی کن بدون حرکت به پشت بخواب ...

منو عزیزم اکثردکترا چند سال پیش گفتن جراح ولی بخاطر پایین بودن سنم گفتن سعی کن کنترل کنی که پنج سال بزور تونستم ولی الان دیگه هیچی جوابگوی درد نیست پامیشم دوقدم نمیتونم راه برم 

والا چیزی نمیدونم .منم دیسک کمر دارم .گاهی درد دارم باهاش کنار میام .شما پارگی دیسک داری غیر از دکتر ...

ممنون عزیزم اره اونم دو دیسکام پارگی شدید و سه تا مهره هامم باید پروتز بزارن😔

تا جایی که ممکنه اصلا عمل نکن چون بعدش هم همین درد هارو داری من یه دکتر  خوب میشناسم ماساژ درما ...

عزیزم برا من پارگی کامل دیسکامه و با سه تا مهره که پروتز باید بزارن فک نکنم غیر جراحی چیز دیگه جواب بده

منو عزیزم اکثردکترا چند سال پیش گفتن جراح ولی بخاطر پایین بودن سنم گفتن سعی کن کنترل کنی که پنج سال ...

مطمئنم بزودی حالت خوب میشه

الهی شکر دکتر خوب زیاد داریم 

عمل میکنی و بهتر میشی به لطف خدا 

خدایا شکرت
مطمئنم بزودی حالت خوب میشه الهی شکر دکتر خوب زیاد داریم  عمل میکنی و بهتر میشی به لطف خدا&nbs ...

ممنون عزیزم دعام کنید 💚