خودم کارای ظریف دوست دارم اما از وقتی خریدم همه گفتن اصلا نما نداره اینقد نمی ارزه و....یا قالبش بزرگه تو دستم گفتن گشاده و....اینقد گفتن انگار زده شدم ازش بنظرتون فردا ببرم پس؟؟
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
هیییییییییچوقت همچین کاری نکن ک باعث میشه دیگه شوهرت هیچی نخره واست و بگه این ک سلیقه من و دوس نداره پس ولش کن مهم اینه ک واست خریده منم شوهرم چند ماه پیش خودش رفت گوشواره خرید واسم زیاد باب سلیقم نیست ولی چون سوپرایزم کرد و خرید واسم خیلی دوستشون دارم چون اون خریده
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
واقعا؟؟؟خونواده همسرم و حتی مادر خودم گفتن نما نداره تو دستم
هیییییییییچوقت همچین کاری نکن ک باعث میشه دیگه شوهرت هیچی نخره واست و بگه این ک سلیقه من و دوس نداره ...
سوپرایز نبود خودم همراش بودم
حال خوب الانمو مدیون خدام🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
منم طلا ظریف دوست دارم مخصوصا النگو اصلا دوست ندارم به نظرم سن بالایی اما اینا خیلی نازن 🤩
من دستمو انگشتر نمی سازه مجبورم النگو استفاده کنم سایزشون تو دستم بزرگ نیست
با این که النگو دوست ندارم ولی اینا ظریف وقشنگ هستن ان شاالله به شادی استفاده کنی چیزی که خریدی لذ ...
ممنون عزیزم انشالله بهترین ها هم نصیب دل مهربون شما باشه همیشه
خب ظریف اینجوریه باید چنتا بندازی تا نمادار بشع .حالا بعدا بهش اضافه کن
همینا شدن ۳۱ میلیون...کو تا چندتا بشن