2777
2789
عنوان

همسرم برا روز زن برام طلا خرید+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1078 بازدید | 47 پست
هدیه رو ک عوض نمیکنن خانوم بگو مرسی همسر واستفاده کن❤

باهم بودیم خودم انتخاب کردم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !

هیییییییییچوقت همچین کاری نکن ک باعث میشه دیگه شوهرت هیچی نخره واست و بگه این ک سلیقه من و دوس نداره پس ولش کن مهم اینه ک واست خریده منم شوهرم چند ماه پیش خودش رفت گوشواره خرید واسم زیاد باب سلیقم نیست ولی چون سوپرایزم کرد و خرید واسم خیلی دوستشون دارم چون اون خریده 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قشنگه مبارکت باشه

واقعا؟؟؟خونواده همسرم و حتی مادر خودم گفتن نما نداره تو دستم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
هیییییییییچوقت همچین کاری نکن ک باعث میشه دیگه شوهرت هیچی نخره واست و بگه این ک سلیقه من و دوس نداره ...

سوپرایز نبود خودم همراش بودم

مبارکه گلم منم همسرم انگشتر گرفتع برام ولی کاش اینجا نمیگفتی ی عده باز....

چرا؟

مبارکه قشنگه ایشالا تو شادیا همیشه استفاده کنی

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
باهم بودیم خودم انتخاب کردم

خب ببین عوض کردن طلا ک مث تعویض لباس نیس

الان اون طلا رو ببری ب عنوان دست دوم ازت میخره یکی دیگه ب عنوان نو بهت قالب میکنه بعداین وسط کلی ضرر میکنی

یهو چش وا کردیم دیدیم دلمون واسش ریخت،مث برگای پاییز🍂🍂🍂                                            

منم طلا ظریف دوست دارم مخصوصا النگو اصلا دوست ندارم به نظرم سن بالایی اما اینا خیلی نازن 🤩

من دستمو انگشتر نمی سازه مجبورم النگو استفاده کنم سایزشون تو دستم بزرگ نیست

با این که النگو دوست ندارم ولی اینا ظریف وقشنگ هستن ان شاالله به شادی استفاده کنی چیزی که خریدی لذ ...

ممنون عزیزم انشالله بهترین ها هم نصیب دل مهربون شما باشه همیشه

خب ظریف اینجوریه باید چنتا بندازی تا نمادار بشع .حالا بعدا بهش اضافه کن

همینا شدن ۳۱ میلیون...کو تا چندتا بشن