2777
2789

سلام ممنون میشم اگه کسی تجربه داشته بگه ده روز پیش کورتاژ شدم امروز رفتم سونوگرافی گفتن بقایا زیاد داری دکترمم دارو داد ولی گفت فعلا صبر کن تا یک ماه دیگه که پریود شدی بعد داری ها بخور(قرص زیر زبونی و...) کسی اینجوری بوده؟؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من اسفند سال قبل کورتاژ شدم بعدش اومدم خونه ۴۰ روز شد خونریزیم قطع نشد که هیچ مثل آب ازم خون میرفت ۳ ماه خونریزی داشتم هی قرص هی آمپول ولی تمومی نداشت تا اینکه خرداد ماه با هیستروسکوپی دوباره کورتاژ شدم هر دفعه میرفتم ۲۲ سی‌سی ۳۰ سی‌سی بقایا نشون میداد تازه حاملگی مولایم نبود تو پاتولوژی اینو گفتن دکترمو عوض کردم ا ن گفت خوب کورتاژ نکرده دکتر قبلی

صبر اوج احترام به حکمت خداست 
حجمش زده 17اما ابعاد زده 43میلیمتر و23و 31 میلیمتر

خوب عزیزم نمیخوام بترسونمت بقایا زیاد داری آمپول رو تزریق کن اگه دفع شد که شد ولی نشد دوباره باید به روش هیستروسکوپی کورتاژ بشی مثل من نباش ۷ تادکتر عوض کردم پدرم درامد

خوب عزیزم نمیخوام بترسونمت بقایا زیاد داری آمپول رو تزریق کن اگه دفع شد که شد ولی نشد دوباره باید به ...

اره دکترمم گفت زیاده اما گفت چون خونریزی نداری فعلا صبر کن تا پریود بشی بعدش سنو بده دفع نشده بود دوباره کورتاژ خودش همین اول  بهم گفت دکترمم خیلیا معرفی کردن من چون یه سنو دادم اولش گفتن چسبندگی هست بعدش گفتن نیست میترسم  بخاطر همین بقایا نیومده

اره دکترمم گفت زیاده اما گفت چون خونریزی نداری فعلا صبر کن تا پریود بشی بعدش سنو بده دفع نشده بود دو ...

حتما به روش هیستروسکوپی کورتاژکن نه کروتاژ معمولی تو هیستروسکوپی دوربین میفرستن داخل واژن تمامی بقایا رو در میارن ولی کورتاژ سربستس نمیتونن ببینن

حتما به روش هیستروسکوپی کورتاژکن نه کروتاژ معمولی تو هیستروسکوپی دوربین میفرستن داخل واژن تمامی بقای ...

ممنون که گفتی اگه نیاز شد میپرسم ولی متاسفانه من بوشهرم اینجا هم امکانات نصبت به تهران و شیراز زیاد نیست اگه مجبور شم شاید  برم شیراز واسه کورتاژ اول هم آنقدر ترسوندنم که شبونه رفتم شیراز فقط نگفتی چند روز بعد خونریزیت زیاد شد؟؟ 

ممنون که گفتی اگه نیاز شد میپرسم ولی متاسفانه من بوشهرم اینجا هم امکانات نصبت به تهران و شیراز زیاد ...

گلم بعده ۳ ماه که دوباره هیستروسکوپی شدم بعده عمل دوم اصلا خونریزی نداشتم