2777
2789
عنوان

دلتنگی ...

106 بازدید | 16 پست

دلتنگی

دلتنگی

دلتنگی

این بی قراریِ مزمنِ دامن گیر

این مرگ نمایِ بی پایانِ نفس گیر

دایه ی مهربان تر از مادر شده..

آغوش گشوده بلعیده مرا..

درست از ساعتی که رفتی..

| مهدیه لطیفی |

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دلتنگی نفهم ترین حسه 💔

من حسابم ز همه مردم این شهر جداس 

من امیدم ب خدا بعد ب خدا بعد ب خداس 💚

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
اونقدر دلتنگ صداشم ک وجودم داره از هم میپاشه😔😔

جدا شدین ؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
ممنونم، ولی متاسفانه نمیشه. 

میشه 

فقط شما اونقدر به درهای بسته نگاه کردید که درِ باز زندگی تون رو نمی بینید

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اره 😭 فقط سر یه سوتفاهم الکی 

بد دردیه 

اجی دوس داری برگرده؟

میشه  فقط شما اونقدر به درهای بسته نگاه کردید که درِ باز زندگی تون رو نمی بینید

انشالله همین که میگین بشه. مرسی. 🙏🙏

حسابداری، خوشنویس. علاقه مند به فیلم، کتاب، موزیک، مستند، تاریخ، شعر.
خیلی من جونمو واسش میدادم اره دوست دارم برگرده😢 الان یک ماه و نیم گذشته یعنی برمیگرده؟😔

همدردیم 

اوم برمیگرده مطمئنم 

اهل نماز و دعا هستی؟

انشالله همین که میگین بشه. مرسی. 🙏🙏

ان شاءالله

خواهش میکنم

دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
اره براش ایت الکرسی نذر کردم هر دفعه سرنمازم برا برگشتش دعا میکنم همه امیدم بخداس 

همینک ب خدا امید داری مشکل گشای همه گره هاس 

چله بگیر روزی یک مرتبه زیارتنامه حضرت اباالفضل العباس ع و بخون 

ببین گلم تا ۴۰ روز هر روزی یک مرتبه زیارتنامه حضرت اباالفضل العباس و  بخون اگ وضو بگیری و رو ب قبله بخونی خیلی عالیتره ولی اگ موقعیتش و نداشتی عیبی نداره سخت نگیر فداتشم خدا خیلی مهربونه قربونش برم 

بعد ک هر روز خوندی فک کن حاجت گرفتی بعد بشین شکرگذاری بنویس مثلا بنویس خدایا شکرت ک بچم سالمه ، خدایاشکرا ک خانوادم راضی شدن خدایا شکرت ک دارم ب خلقه خدا کمک میکنم  خدایا شکرت ک هیچ غمی ندارم و..... در کل هر آرزو حاجت یا فانتزی داری فکر کن همه چی و خدا برات اوکی کرد شکرشو بنویس چون هرچی بنویسی میشه و ی صلوات واس سلامتیه امام زمانمون عج بفرست و اون برگه رو ک نوشتی بذار لای قرآن ، تا ۴۰ روز نامه شکر گذاری و حتما بنویس و هر روز با صدای بلند برای خودت بخون و بذارش لای قرآن و دیگ ب حاجتت فک نکن چون داری شکر میکنی ک برآورده شد خودتو بنداز بغل خدای مهربونت 😍

اگ باور قلبی داشته باشی قسم میخورم خدا حاجتتو سریعترین زمان ممکن میده