2777
2789

بچه ها تاپیک قبلیم گفتم که یه خواستگار عجیب وسمی اومده بود خونمون که پسرش هنوز زنشو طلاق نداده بود دیروز بعد سه روز اومد ببینه جواب من چیه😳😅 مامانم گفت دخترم نمیخاد ازدواج کنه کلا شماهم اشتباه میکنی پسرت هنوز طلاق نداده دنبال زنی میگه طلاق بده میشه بیایم ؟ انگاری میخاسته بیعانه بده منو نگهداره تا پسرش جدا بشه😂😂بعدشم می‌گفت زنش بچش نمیشه چرا پسر من کار کنه واسه یکی دیگه جم کنه یعنی اگه خدای نکرده بمیره تاج و تختش میرسه به فک و فامیل چه فکرایی میکنن مردم؟😒

بعضیا نوبرن بخدا

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 

میگفتی منم بچم نمیشه

بدبخت اون زن

کریستین بوبن نویسنده مورد علاقه من تو کتاب دیوانه وار می‌گه هنر اصلی هنر فاصله هاست. زیاد نزدیک به هم می سوزیم. زیاد دور از هم یخ می زنیم. باید جای درست را پیدا کنیم و همان جا بمانیم.برای من عجیبه ما معتقدیم به دوری و دوستی ولی اصرار به ازدواج داریم. بله فرار از تنهایی نیاز به حس امنیت و یک رابطه جنسی مستمر و سالم و در نهایت فرزند آوری هست ولی باید به این جنبه هم فکر کرد که چقدر دوست داشتن واقعی را با عادت کردن به ف*اک دادیم؟ حسابش را کردیم که چقدر استعداد خصوصا زنان به تبع ازدواج از بین رفته؟ حسابش رو کردیم که چقدر آدم مهاجرت تحصیل تو بهترین دانشگاه ها شغل در یک شرکت بین المللی و یا دنبال کردن هنر و کار مورد علاقه رو گذاشتن پای این حضور همیشگی کنار هم ؟ پس اگه زندگی شما از عشق ناب به عادت رسیده اگه ازدواج شما چیزی شبیه به توقف پروژه توسعه فردی بوده اگر برای رشد یک نفر باید جای پایش روی شانهء له شده دیگری باشد اگر فارغ از فشار خانواده و دید جامعه و قانون آدم ثروتمند و قدرتمندی بودید انتخاب شما در این لحظه دیگه همسر شما نیست باید بگم چیزی شبیه به مرگ تدریجی رو تجربه می کنید. برای دوباره عاشق شدن و عاشق موندن تلاش کنید به طول زندگی فکر نکنید مهم نیست چند روز و چند سال کنار هم هستید به عرضش فکر کنید به اینکه از لحظه لحظه ی زندگی کنار هم لذت بردید یا نه برای من خیلی عجیبه آدم ها از خیانت می ترسند اما از عادت نمی ترسند آدم مگر چند بار زندگی می کنه که بیست سی چهل سال رو با کسی بگذرونه که لاجرم باید با اون باشه دوستش نداشته باشه و مثل یک کارمند مثل یک هم‌خانه باهاش ادامه بده.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

کی ضرر کرد این وسط؟

😂من

یه آدم تنها که جز خدا کسیو نداره به رسم رفاقت برای ازدواجم یه آدم مومن و صالح کسی که کنارش به خدا نزدیکتر شم یه صلوات بفرست برام ..یا امام رضا خودت میدونی تو دلم چی هست 
ها حالا شما چن سالته ؟

۲۷ دو ماه دیگه ۲۸ 

۲۷ دو ماه دیگه ۲۸ 

مجردین گلم با قبلا ازدواج کردین..؟؟

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
مجردین گلم با قبلا ازدواج کردین..؟؟

قبلا تو عقد جدا شدم 

قبلا تو عقد جدا شدم 

خب اگ پسر خوبیه سرایطش اوکیه ف‌ک کن

وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
خب اگ پسر خوبیه سرایطش اوکیه ف‌ک کن

اخه این آقا یبارم قبلا تو عقد جدا شده الآنم که اینجوری واقعا چه تضمینی هست من بعد چن وقت من دلشو نزنم منم که ضربه خوردم دیگه نمیتونم اشتباه برم که اگه برم برگشتی درکار نیست 

چطوری آشنا شدی باهاش 

همسایمونه 

مراقب باش اگه خواستی بهش فکر کنی شاید پسره خودش زنشو دوست داره مادرش مجبور به ازدواجش کرده با تو ازد ...

اتفاقا مادرم حرف شما رو زد چون من خودم دوسه سال طول کشید از فکر نامزدم بیام بیرون بخوام با کسی دوست بشم ...تازه یه هفته هم هست خانومش گذاشته رفته به فکر زن گرفتن افتاده

اتفاقا مادرم حرف شما رو زد چون من خودم دوسه سال طول کشید از فکر نامزدم بیام بیرون بخوام با کسی دوست ...

منم دوران عقد جدا شدم ماها کارمون خیلی سخته هم باید خیلی دقت کنیم هم اگه با کسی که جدا شده ازدواج کنیم باید همش استرس داشته باشیم

همین جا یه خانم بود شوهرش گفته بود زن قبلیمو میخوام بگیرم یه شب پیش تو یه شب پیش اون