2777
2789

همسرم خیلی به ماشین علاقه داره... 

الان چند تا ماشین بزرگ تو پارکینگ، پارکینگم تقریبا پر شده. و فقط اندازه یکی دوتا ماشین واسه مهمون که بعضی وقتا میان مونده... امروزم اومده میگه ما اشتباه کردیم، میگم چرا؟ میگه دوسال پیش که داشتیم خونمونو میخریدیم باید پارکینگشو بزرگتر میخریدیم. میگم اخه مرد حسابی پارکینگ به اون بزرگی از این بزرگتر و میخوای چیکار؟ 

میگه میخوام یه ماشین دیگه بخرم، امروز دیدم خیلی خفن بودـ! منم گفتم تو زمستون میخوای خونه عوض کنی؟ منم باردارم چرا داری برنامه مو بهم میزنیـ؟ میگه یه خونه مبله میخرم تو هم بهونه دستت نمیاد.! میگم مگه بحث بحث اینه؟ الان من میگم برنامه مو نریز به هم من تو این خونه راحترم ولی باز حرف خودشو میگه، حالا یه چیزایی هم میگه که من مثلا بهونه نداشته باشم. از صبح باهاش بحث میکنم ولی فقط رو حرفه خودشه، حالا از خونه گذشته این عشقش به ماشین داره منو خیلی اذیت میکنه.💔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر منم دو تا هواپیما خریده بهش میگم مرد مگه تو عقل نداری دو تا هواپیما میخوایم چیکار

جر خوردم از خنده🤣🤣🤣🤣

تاریخ کاربریم تاریخ تولدم نیست غیر از استارتر هم کسی ریپم نزنه حوصله بحث ندارم 
شوهر منم دو تا هواپیما خریده بهش میگم مرد مگه تو عقل نداری دو تا هواپیما میخوایم چیکار

چه ربطی داشت، من میگم نمیتونم این افراط حس همسرمو به ماشین تحمل کنم تو اومدی چه چرتی میگی:/