2777
2789
عنوان

به نظرتون به دوستم بگم که دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 33 پست
این حرف دیگه نوبر بود...

باور کن من هرچی آدم بد دیدم تو زندگیم جز همین خانواده های سخت گیر بودن. بابا یه مشروب مگه چیه اینقدر بزرگش کردین. مشروب یه نوشیدنیه که بچه باید بدونه مثل رانندگی شرایط سنی داره و زیر 18 سال نباید مصرف کنه. همین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باور کن من هرچی آدم بد دیدم تو زندگیم جز همین خانواده های سخت گیر بودن. بابا یه مشروب مگه چیه اینقدر ...

دقیقا مسئله اینه
سخت گیری خوب نیست قبول
اما این حرفهای شماهم خوب نیست و دقیقا نتیجه مشابه سخت گیری رو داره
درباره مشروب...من ادم مذهبی دو اتیشه ای نیستم
اما مشروب سن وسال نداره
مشروب کلیییی تبعات برای سلامت روحی و جسمی فرد داره...از ازدست دادن کبد بگیرین تا اسیب های مغزی و...
مشروب ی نوشیدنیه اما یه نوشیدنیه به شدت مضر!!!
این دیدگاه شما اصلا  جالب نیست
تعادل و میانه روی بهترین راهه...
بچه حدودا از سن 12 13 سالگی درباره مواد مخدر و مشروب و ...این چیزها کنجکاو و اگاه میشن به واسطه حضورشون تو اجتماع!!
اونجا باید بچه رو اگاه سازی کرد که این نوشیدنی این ماده...مضره اول از همه برای خودت...به این دلایل علمی...با منطق باید توجیهشون کرد
نه اینکه بچه رو از 8 سالگی ببری وسط مجلس مشروب خوری که مثلا بفهمه مشروب بده!! بیخیال...
ببخشید ولی منطق حرفتون مثل این میمونه که رابطه جنسی مگه چیه؟ فقط سن و سال و موقعیت داره...بذار بچه از بچگی ببینتش فکر نکنه حالا مثلا چخبره...
خب این فاجعه است...
نه زنگی زنگی نه رومی رومی
نه وقتی اسم مشروب اومد باید بزنی دهن بچه رو پر خون کنی...نه اینکه ببریش وسط مجالس این مدلی

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃