2777
2789
عنوان

به نظرتون به دوستم بگم که دخترش

| مشاهده متن کامل بحث + 485 بازدید | 33 پست
من جات بودم به مامانش میگفتم تا یکی بزنه تو دهنش. هر کی ندونه مامانه قتل یا خیانت کرده. یعنی حق ندار ...

ولی الکل تفریح ساده نیستا😐😕

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

بچه ی ۹ ساله رو برده مهمونی که توش سیگار و مش.روب بوده؟ عقلش کجا رفته؟

برا همه نبودا

شاگردش آورده بود ۱۶ سالشه شاگرده .

با مزه و همه چیز.

اصلا تو بقیه مجلس من ندیدم.

من خودم هم اهلش نیستم.

منم میگم جلوی بچه نباید می‌خورد اونم دختری که میفهمه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره،به نظرم باید عاقل تر باشه

کاش بتونی غیر مستقیم به دوستت بگی
نگی که مثلا دختر تو ناراحته یا اینکار اشتباهه

یجور دیگه بهش بگو مثلا یه خانمی اینطوری بوده بچش خیلی اذیت شده و افسرده شده و...خیلی برام عجیب بود
غیر مستقیم بهش برسون
این دختر اصلاا نباید تو این مجالس باشن...اصلااا
واقعا تو روحیه و تربیتشون اثر بد میذاره...
ولی مستقیم چیزی نگو بهش که برای دخترش بد بشه

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
برا همه نبودا شاگردش آورده بود ۱۶ سالشه شاگرده . با مزه و همه چیز. اصلا تو بقیه مجلس من ندیدم. م ...

بچه ۱۶ ساله چطور به ساقی دسترسی داره😐😐 

قدیما فقط لات ها با مشروب فروشا در ارتباط بودن😶

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

جلوی بچه درست نیست. 

اتفاقا به نظرم بچه باید این چیزا رو بدونه. من حتی تو مهمونی که مواد مصرف کردن هم دیدم بچه بوده و بچه یاد گرفته بتونه به چیزای بد نه بگه. چون وقتی به پدرش تعارف زدن با قاطعیت کامل گفت نه  من اصلا اهلش نیستم. یا مشروب رو اینقدر تو ذهن بچه عجیب و گنده کردن که شک نکن حتی اگه مادره نخوره پس فردا خود بچه بزرگ شد دوس داره بره سمتش

خب حداقل بچش رو ببره خونه مامانش  بعد با دوستاش دور همی بگیره ولی از پر انرژی بودن دوستت خوشم ...

مشروب و اینا جز مهمونی نبودا فقط میوه و شام و کافه و رقص بود.

این شاگردش این چیزها را آورده بود

استارتر شماهم پسرتونو نبرین اینجور جاها...شاید فکر کنین بچست متوجه نمیشه...اما بچه ها خیلی باهوشن و درک میکنن

زندگی یعنی: یک سار پرید....از چه دلتنگ شدی؟    دلخوشی ها کم نیست مثلا این خورشید🌟🍃
اتفاقا به نظرم بچه باید این چیزا رو بدونه. من حتی تو مهمونی که مواد مصرف کردن هم دیدم بچه بوده و بچه ...

خب پدر با قاطعیت گفته نده

ولی این نه نگفت هم خورد هم کشید.

این اثر منفی داره

استارتر شماهم پسرتونو نبرین اینجور جاها...شاید فکر کنین بچست متوجه نمیشه...اما بچه ها خیلی باهوشن و ...

من  دیشب پسرم را نبردم 

برا تولد دوستم رفتم و نوبت این چیزها شد خداحافظی کردم اومدم

اتفاقا به نظرم بچه باید این چیزا رو بدونه. من حتی تو مهمونی که مواد مصرف کردن هم دیدم بچه بوده و بچه ...

این حرف دیگه نوبر بود...

مصرفش سن و سال داره ولی جلو بچه خوردن که ممنوع نیست

یکی از آسیب هایی جدیدا زیاد شده اینه که دسترسی به مواد مخدر اسون شده

بعد ما بچه رو ببریم محیطِ فساد،الکل و مواد مخدر بذاریم جلوش بگیم بچه باید عادت کنه؟