2777
2789
عنوان

راننده تاکسی آشغال کثیف

2368 بازدید | 60 پست

امروز صب نتم نداشتم که اسنپ بگیرم 

مجبور شدم در بس بگیرم آخه حوصله ی پیاده رفتنو مترو رو نداشتم.

راننده ی آشغال بی خانواده همش فش هوایی بی ناموسی و کمر به پایین می‌گفت 

مجبور شدم قبل مقصدم پیاده بشم ولی پول کاملو ازم گرفت😥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فدا سرت جونت سلامت ..خوب کردی پیاده شدی من ی بار هی میخواستم پیاده شم نشدم آخرم پولو دادنی دستمو گرفت و دیونه شده بودم قشنگ .. ۵ ۶ سال پیش بود ولی هنوزم یادم میاد حالم بد میشه 

من وعشقم و دختر نازمو و دوقلوهام🧡

کلا فحش دادن رواج پیدا کرده حتی تو قشرفرهنگی 

بی فرهنگی مد شده  

حَسْبُنَا اللَّهُ وَ نِعْمَ الْوَکیلُ نِعْمَ الْمَوْلى‏ وَ نِعْمَ النَّصیرُ»: خداوند ما را کفایت می کند، او بهترین وکیل و بهترین سرپرست و بهترین یاور است

این طور مواقع فیلمشو بگیر و همین طور شماره پلاک و شماره ی که سمت راست جلوی شیشه ی ماشین اش هست بده تاکسی رانی 

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

اسنپ هم خوب نبست فقط میخوان لاس بزنن

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..