سلام خانما لطفا خواهش میکنم گزارش نزنید میدونم این طور تاپیک ها ممنوعه اما مجبورم . اینو بدونید آدم تا مجبور نباشه اونم یه زن هیچوقت غرورشو خورد نمیکنه. ۳۷ سالمه دختر ۱۰ و ۴ ساله دارم داداش ۱۶ ساله لطفا اگه لباس دست دوم دارید برام بفرستید نزدیکه عید هست لباس گرون شده واقعا هر جا باشید اگه بتونم میام حضوری ک نگید دروغ میگم .قبلا زدم تاپیک پیدا شد یه خانمی ولی جواب نداد الان دو سه روزه .❤️❤️❤️
بچه کوچیک دارم داداشم تو خونه افتاده مراقبت میکنم .دستش آسیب دیده ی ماهه
خدا بزرگه
رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
عزیزم برادرتون میتونه ی مدت کنار ی مکانیک کمک دست و شاگرد باشه یاد بگیره
درامد خوبی داره میتونی بعدا خودش کار کنه
هنرمند و نقاشم🎨🖌️ لر بختیاری هستمم😍❤️ با تمام وجودم تمام اقوام ایرانی را دوست دارم و احترام بسیار قائل هستم💖 اگه اینجا رو دیدی برای اولین خاسته و ارزوی خودت ک الان تو ذهنته دعا کن و همینطور برای Me🥲🤍عاشق کتابم بهم کتاب معرفی کنید🤗❤مهربون باشیم🌄 اگه سوال هنری داشتید بپرسید☺️💝 اینو بدون تو فوق العاده ای🤩