2777
2789
عنوان

مسافرت

169 بازدید | 20 پست

خانومها اگه بشه ماه دیگه با همسرم میخوام برم کیش 

تا حالا کیش نرفتم با این تورهای مسافرتی میخوام برم

میشه لطفا راهنمایی کنید چه وسایلی نیاز هست بردارم و اینکه کیش بهتره یا قشم؟ 

کلا هرچی میدونید میشه لطفا راهنمایی کنید مسافرت بهتری داشته باشن ممنوم میشم

تهش هیچی نیست باور کن....
ببین تورتون ناهاروشام میدن یانه

بیشتر تورها صبحانه هست با ناهار یا شام هزینه ها خیلی بالاتر میره احتمالا کنسرو بردارم یا ی چیزی حاضری بخوریم شنیدم قیمت غذا خیلی بالاست اونجا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

كيش بهتره، خب مسلماً لباس بهاري بردار، اگه ميخواي همه وعده ها رستوران نري، غذاي سرد يا آماده كه قابل حمل هستن بردار، پاساژهاي پرديس ١،٢ و مركز تجاري برو. لباس زير خيلي خوبه هم مردونه هم زنونه از پاساژ زيتون بخر. عطر و ادكلن نخر. تاكسي سفيدها رو سوار نشو فقط جيبت خالي ميشه، گشت دور جزيره نرو با تاكسي يا هرچي اصلا ديدن نداره. ساحل فقط خودتون بريد و خريد، همينش خوبه فقط

بیشتر تورها صبحانه هست با ناهار یا شام هزینه ها خیلی بالاتر میره احتمالا کنسرو بردارم یا ی چیزی حاضر ...

آره خب خیلی بالاست نودل اینا بردار 

بعد اینکه چقدر هزینه واز کدوم شهر میخوای بری

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
كيش بهتره، خب مسلماً لباس بهاري بردار، اگه ميخواي همه وعده ها رستوران نري، غذاي سرد يا آماده كه قابل ...

مرسی عزیزم آره غذا حاضری برمیدارم 

هتل هم ۳ستاره که ارزون باشه و اینکه تفریحاتش چی خوبه 

من آکواریوم و تفریحات دریای رو خیلی دوست دارم برم

آره خب خیلی بالاست نودل اینا بردار  بعد اینکه چقدر هزینه واز کدوم شهر میخوای بری

من تهرانم دیگه نهایت کلی تا ۲۰ تومان بیشتر هزینه نشه با خرید و این چیزا

مرسی عزیزم آره غذا حاضری برمیدارم  هتل هم ۳ستاره که ارزون باشه و اینکه تفریحاتش چی خوبه  ...

ببين باغ پرندگان يك بار ديدنش بد نيست، كه اونم معمولا روي گشت تور هست و رايگانه. بنظر من جاي ديگه ش جالب نيست،جت اسكي و اينا هم من نرفتم تا بحال

من تهرانم دیگه نهایت کلی تا ۲۰ تومان بیشتر هزینه نشه با خرید و این چیزا

اگگه قراره ۲۰هزینه کنی خب با ماشین شخصی خودتون برید ۲/۵گمرکی ماشین میدید یه ویلا هم اجاره کن بروخوش بگذرون

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴
اگگه قراره ۲۰هزینه کنی خب با ماشین شخصی خودتون برید ۲/۵گمرکی ماشین میدید یه ویلا هم اجاره کن بروخوش ...

با ماشین نه راه زیاده و اینکه تو ماشین زیاد باشم حالت تهوع میگیرم

خیلی دوست دارم با هواپیما برم

من کیش نرفتم ولی قشم جزیره دلفین ها و جنگل حرا خیلی خوبن یسری بوم گردی های خاصی هم داره ک محلی ها ب ...

مرسی عزیزم تا حالا هیچکدومش رو نرفتم میخواستم بدونم کیش بهتره برم یا قشم