2777
2789
عنوان

مسافرت

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 20 پست
اکی جاهای دیدنی دیگه کجا بهتره  بعد قیمت لباس اونجا چه جوریه؟ به نظرت ۲ نفر با ۲۰ تومان کافی ...

بنظرم كافيه

قيمت لباس شانسيه ، مثلا آخرين بار من رفتم پرديس ٢ يك عالمه تخفيف خورده بود، پالتو خريدم نصف قيمت تهران هم كمتر، بافت و شوميز مفت، سوغاتي خريدم.

ولي در كل شايد قيمت پايين نباشه ولي كيفيت جنس بهتره و برات كار ميكنه و اين كه جنس هاي اونجا رو اينجا كمتر ميبيني، خاص هستن ، وقتي مياي تهران همه ازت ميپرسن از كجا خريدي 😅 مثلا واسه همسرت لباس زير بگير جنس خوب اونجا هست توي پاساژ زيتون با قيمت متعادل. من باشم اينها رو ميخرم. آهان اهل چونه هم هستن، تا ميتوني سر قيمت چونه بزن

مركز تجاري كفش هاي خاص و خوبي داره اگه دوست داشتي يه سر بزن

جاي ديدني هم ميگم من باشم فقط ميرم ساحل، چون كشتي يوناني و كلبه هور و اينا واقعا چيز خاصي نيستن

اميدوارم همه چي هنوز به اون كيفيتي باشه كه برات گفتم بعد چند سال.

بنظرم كافيه قيمت لباس شانسيه ، مثلا آخرين بار من رفتم پرديس ٢ يك عالمه تخفيف خورده بود، پالتو خريدم ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت حتما رفتم اونجا جاهایی رو که گفتی میرم شما چه فصلی رفتی؟

چون هوا گرم بشه نمیشه بری

تهش هیچی نیست باور کن....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی عزیزم بابت راهنماییت حتما رفتم اونجا جاهایی رو که گفتی میرم شما چه فصلی رفتی؟ چون هوا گرم بشه ...

فصلش الانه تا اوايل اسفند

تا ميتوني نفس بكش كه بعدش ديگه اون هواي پاك رو تهران نخواهي ديد

فصلش الانه تا اوايل اسفند تا ميتوني نفس بكش كه بعدش ديگه اون هواي پاك رو تهران نخواهي ديد

آره تهران که دیگه جای زندگی نیست ما مازندران هم خونه داریم الان اینجا هستم ☺✌

تهش هیچی نیست باور کن....