2777
2789

تصور کن حامله ای بعد زنگ میزنن برای شام دعوتتون میکنن

شب میسه،بلند میشین با شوهرتون یه جعبه بزرگ از گرونترین شیرینی که تو قنادی وجود داره میخرین میبرین اونجا

شما چندساله عروس اون خانواده هستین و از همه خلق و خو ی شما خبر دارن و میدونن شما کله پاچه نمیخورین و از قضا دو نفر دیگه هم تو اون خانواده از کله پاچه متنفرن و تو این چندسال اونا هر وقت کله پاچع میپختن یه نون و پنیری چیزی هم کنارش میاوردن سر سفره برای اونایی که کله پاچه نمیخورن

خلاصه میری اونجا میبینی شامشون کله پاچه هست

پا میشی میری کمکشون میکنی سفره رو بچینن

وقتی سفره چیده شد شوهرت میگه فلانی(شما) که کله پاچه نمیخوره

اونا هم میگن عههههههه اخی نمیخوری؟!!!!!!خب بیا برو تو اشپزخونه برا خودت سیب زمینی سرخ کن

خلاصه تو هم میری اونجا یه سیب زمینی خورد میکنی سرخ میکنی وقتی اماده شد میبینی اونا غذارو خوردن و سفره هم جمع کردن و وایسادن دارن ظرفارو میشورن(با اینکه همیشهههههههه غذا خوردنشون سه ساعت طول میکشید و بعد غذا خوردن هم دو ساعت همینجوری سر سفره میشنستن تعریف میکردن و حرف میزدن بعد که غذاشون هضم میشد پا میشدن سفره جمع میکردن)

خلاصع بعد غذا هم یه چای درست میکنن و شیرینی هایی ک شما خریدین رو هم چندتا دونشو به اندازه تعداد افراد گزاشتن تو ظرف و هم میارن و دقیقاااا از اونطرف جمع(طرف مخالف شما) شروع میکنن به تعارف کردن شیرینی و چایی و وقتی به شما میرسه فقط یدونه شیرینی داخل ظرف مونده(ما معمولا اینطور مواقع خوراکیارو اول جلو خانم باردار میگیریم تا اونی که خودش دوست داره رو انتخاب کنه و برداره)

شما بودین واکنشتون چی بود اون شب؟؟؟؟؟؟

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

امان از دست مادر شوهرا

.حسم گاهی خوبه میخوای سوالتو با حس ششم جواب بدم درخواست بده یک سوال بپرس  فقط یک سواللتو تتاپیکا جواب نمیدم چون چندین نفر ریپ میزنن قاطی میکنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به شوهرم میگفتم جایی که بهم احترام نزارن نمیرم 

برای خودم احترام قائل میشم و دیگه برای وعده اصلی نمیرم (نه اینکه قطع رابطه کنم) 

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد. 

من برام اینجوری پیش اومده امابرامن اش پخته بودن بعدشوهرم اشاره کردهیچی نخورمنم نخوردم بعدکه رفتیم بیرون منوبردرستوران  هروقت خانوادش ازاین کاراکنن میگه ارزش توبالاترازاین حرفاست ک بهشون واکنش نشون بدی

بوسه ی خداروی زخم های قلباتون

دیگه نمیرفتم

سیب زمینی هم سرخ نمیکردم همسرم و اجبار میکردم بره برام غذا بخره

یا کلا شام نمیخوردم

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

چیزی نمیگفتم..خودت که اخلاقشونو میدونی..به جای شیرینی نبات ببر..بعد از ظهر هم خونه یه چیزی بخور وبعد برو

کنیز فاطمه ام....یه صلوات واسه خوب شدن حال همه مریض ها..من حقیر هم دعا کنید.لایک کنیدم صلوات را واسه سلامتی جگر گوشه هاتون میفرستم.الهم صلی علی محمد وآل محمد