2777
2789

میدونم همه تون نمونه هستین و از پنج ماهگی کباب دادین بچه هاتون خوردن....من فقط مخاطبم اون خانم هایی هست که این مشکل رو تجربه کردن میشه بیایید توی تاپیکم لطفا

⁦♥️⁩

بله چطور مگه 

من تا حدودا دو سالگی 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودم‌که نه.. ولی خواهر م تا دوسالگی غذای نرم میداد به دخترش.‌ ولی اصلا خوب نبود. چون بچه اصلا یاد نگرفته بود که باید بجوه.. همونجوری قورت میداد.وقتی میخواست غذای سفره بده همش بچش عق میزد..

پارسا پسرمامان😍
دختر من دو سالش هست...الان برنح رو نرم میپزم ولی خورشت بخاطر خبوبات یا گوشت مجبورم میکس کنم...بچه شم ...

من گوشت رو هنوز میکس میکنم 

نمیتونه بجوئه 

پسر من مشکل داره بچه عادی نی 

شما از دکترش بپرس راهکار بگیر 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

واقعا من کمرم شکسته بخدا هیچ کسی هم درک نمیکنه میگن مقصر تویی

خوب مقصر نیستی تجربه نداشتی شایدم اشتباه راهنماییت کردن چون دیگه میکس کردن چون بلع را ضعیف میکنه میگن ندید من غذا را نرم مبکردم کم کم شروع کن تا عادت کنه

بعضیام میترسن بچه خفه بشه 

با پشت قاشق له کن و بده

دختر من دو سالش هست...الان برنح رو نرم میپزم ولی خورشت بخاطر خبوبات یا گوشت مجبورم میکس کنم...بچه شم ...

اوه من پسرم دوسال و دوماهشه هنوز سوپ ماهیچه یا مرغ میپزم ،میکس شده 😛😜 تازه بچه دومه  که نباید ناز داشته باشه 

تفنگ نقره کوبم را فروختم             برای یار قبای ترمه دوختم        قبای ترمه ام را پس فرستاد           تفنگ نقره کوبم، داد و بیداد😭😭😭😭

من بچمرفلاکس شدید داشت همه چیو درحد ماست شل میکسمیکردم بزور میرختم حلقش پستونک میزاشتم پشتش تاقورت بده اصن ی وضعی تایکسالونیم ایناطول کشیدامید نداشتم بتونم درستش کنم زمان خودش درستش،کرد وگرنه من حتی کم کمم سفت نکردم فقط بت بگم ب حرف هیچکی گوش نده اعصاب خودتوبچتوخوردنکن درست میش تازه بچم  ۹۰درصد مواقع بالامیاورد زحماتموهدرمیداد چقدر خودموزدم بچرو زجردادم

با پشت قاشق له کنی میخوره؟

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است