قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
قشنگم میدونم به زودی میای و بعد ١٢ سال منو بابا رو خوشحال میکنی😍👸👼 اگه امکانش هست برام دعاکنین😘 خدایا خودت هوامو داشته باش ؛من اونقدرام قوی نیستم،همش وانموده ... خدایا شکرت♡باورم نمیشه بعد ١٢ سال امروز ٣١ تیر١۴٠٢ بی بی چکم مثبت شد😍 انشالله که آزمایشمم مثبت شهشکرت خدای مهربونم ١ مرداد١۴٠٢ 😍 ایمان دارم که خودت هوامونوداری💚 بچه ها هرکی امضامو خوند بهم بگه برای خواسته دلش نادعلی بخونم.
من نمیدونم عزیزم .اولین باره میشنوم این سنو هست .ولی امصاتو خوندم .ان شا الله به زودی نی نی را بغل بگیری .برا سلامتی تو دلیه منم دعا کن
پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد💙هیچ وقت فکرشم نمیکردم کسی را بیشتر از بابایی دوست داشته باشم تا اینکه دیروز توی سنو اونجوری برام دلبری کردی💙مامانی عاشقته سالم برس به دل بی قرارم 💙
من نمیدونم عزیزم .اولین باره میشنوم این سنو هست .ولی امصاتو خوندم .ان شا الله به زودی نی نی را بغل ب ...
ممنون عزیزم
انشاالله نی نی قشنگ شماهم سالم باشه و بسلامتی بیاد بغلت❤
من سی هفته رفتم ۱۴۵۰ بود وزنش.بچم بند ناف دور گردنشه.دو روز دیگه نوبت دارم میرم پیش دکترم ببینم چی م ...
انشاالله که گل پسرت سالم میادبغلت عزیزم❤
توی همون سونو مشخص شد بند ناف؟
علائمی خودت نداشتی؟
اخه منم نافم از داخل گاهی خیلی میسوزه بعضی وقتا فکرمیکنم نکنه دور گردنش پیچیده فشارمیاد
انشاالله که گل پسرت سالم میادبغلت عزیزم❤ توی همون سونو مشخص شد بند ناف؟ علائمی خودت نداشتی؟ اخه م ...
دختره تیکرم عوض نشد هر کاری کردم.آره تو سونو دکتر گفت بذار ی چک کنیم بند ناف دور گردنش نباشه و سریع دید که هست ی دور.نه علائمی ندارم.یعنی نمیدونم این حس سوزش تو نافو گاهی دارم ولی فکر میکنم بخاطر بزرگ شدن شکم باشه.پسرمم بند ناف دور گردنش بود ولی دکتر سونو گرافی ندید روز قبل زایمانم انجام داده بودم.موقع زایمان خیلی اذیت شد پسرم ضربانش افت کرد دنیا اومد صورتش کبود بود
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
دختره تیکرم عوض نشد هر کاری کردم.آره تو سونو دکتر گفت بذار ی چک کنیم بند ناف دور گردنش نباشه و سریع ...
بسلامتی عزیزم
پس من خودم بگم چک کنه
راهی نیست پس برای بازشدنش
خطر جدی نداره تو این دوره تا زمان زایمان؟
بسلامتی عزیزم پس من خودم بگم چک کنه راهی نیست پس برای بازشدنش خطر جدی نداره تو این دوره تا زمان ز ...
سلامت باشی گلم.آره بگو ببینه خیالت راحت باشه.نمیدونم چون هنوز پیش دکترم نرفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته بود که باید مدام حرکات جنینو چک کنم اگه کم شد خدایی نکرده برم ضربانشو چک کنن اگه افت کنه سز میکنن سریع.در کل ممکنه باز بشه بچه داره حرکت میکنه همش فعلا جاش خیلی تنگ نشده
عشقم پسرم بهترینم نفسم بنده به نفسات.مامان خیلی منتظر اومدنت بودم فدای دستای کوچولوت بشم.پسر خوشگلم داداشی شدنت مبارک دورت بگردم تو انقد مهربونی چه داداشی خوبی میشی برا کنجد تو دلم❤❤❤
سلامت باشی گلم.آره بگو ببینه خیالت راحت باشه.نمیدونم چون هنوز پیش دکترم نرفتم تو گوگل سرچ کردم نوشته ...
انشالله به سلامتی دنیا میاد و نگرانی هاتون برطرف میشه ❤اگه بند ناف دور گردن نی نی باشع طبیعی نمیشه زایمان کرد؟
لایکم نکنیییییییییید لایکم نکنیییییییید 🚫کاربری قشنگم سر یه داستان منطقی ترکید 😓متاهل و متعهدم درحال یادگیری زبان انگلیسی اگ توصیه و یاکتابی بهم معرفی کنی که بیشتر پیشرفت کنم دوست خوب من میشی😗عاشق ورزش و یوگام و چیره دست در میکاپ و شنیون برای سلامتی پرنس کوچولوم اگه دوست داشتی یه صلوات بفرست بهم بگو تا برات حمد بخونم 💟اسم کاربریم از اسم آنتوان لاوازیه گرفته شده یه دانشمند فرانسوی 💓تاریخ ۱۴۰۳/۱/۱۱پسر قشنگم دنیا اومد و بهشت رو به زندگی من اورد 😗