2777
2789
عنوان

وااای. بچه هاااااا شوهرم😭🙄.....

1385 بازدید | 40 پست

طوری نشده

شوهرم میخواد امروز منو ببره محل کارم😂

شرمنده دوستان😅

بخدا هرچی. تایپیک میزنم، توش پشه هم پر نمیزنه😂😂 خودتون تایپیک ای من بیچاره رو ببینید می‌فهمید... 

سوالی. داشتم

مامانای شاغل ،خصوصا معلم، با بچه های شیرخوار تون چه کردید؟ 

کجا میگذاشتید اونا رو؟ 

اگر توی مهد خود مدرسه بزارم، چه مواردی رو باید انجام بدم؟ 

مثلا غذاش باید حتما هربار گرم باشه؟ 

پاس شیر چند دقیقه است؟ شما از تایم پاس شیر تون چجوری. استفاده کردید؟ 

بنظرتون بگم زنگ آخر و از قبلش که روی هم 45 دقیقه میشن، رو بزاره برم خونه با بچه، یا نه، این تایم پاس شیر رو مابین زنگها استفاده کنم؟

ممنون میشم تجربیاتتونو بگید، من قراره بچمو با خودم ببرم مهد توی خود مدرسه، ان شالله ، راه مدرسه هم تا خونم دوره

ممنون میشم راهنمایی کنید، خدا خیرتون بده. 

(امروز قراره برم سر بزنم، مرخصیم تا پایان همین هفته است😓😓)

ممنون میشم مامانای شاغل کمک کنن

خیلی استرس دارم

همش میترسم بچم اذیت بشه

یا دوتا بچه ی دیگه ای که تو مهد مدرسه هستند، اذیتش کنن... 

یا مربی بی کفایت باشه

و خیلی افکار منفی دیگه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرم قرار بود با بابام نگهش دارن، ولی چون افتادم مدرسه ی دور، مجبورم ببرم با خودم

البته مامانم خیلی بی جون و ضعیفه، همه جاش عمله و فکر کنم خدا به اون بیچاره رحم کرده😅

ولی من چو کنم؟ 

اجازه میدن زنگهای ورزش و هنر و هدیه رو بندازم آخر، و پاس شیر هم همون آخر، و برگردم خونه؟

دلم برات ضعف رفت چه مامان مسئولیت پذیری♥

عزیزم نگران نباش شما ببرش کم کم ازش خواهش کن تعریف کنه مطمئنا بهش خوش میگذره برا تغذیه خودت نمیتونی کاریش کنی؟ 

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻

ببرش نگران نباش بچه های اینطوری  سوسول بار نمی یان . خودتم عادت میکنی حالا امتحانی یه مدت ببرش اگه راضی نبودی پرستار بگیر یا بسپار به مادری کسی دو تا شیشیه هم شیر بدوش بذار واسش 

دلم برات ضعف رفت چه مامان مسئولیت پذیری♥ عزیزم نگران نباش شما ببرش کم کم ازش خواهش کن تعریف کنه مطم ...

برای غذاش که شیر خودمو میخوره در کنارش سرلاک و غذا و اینا، مشکلم اینه ک

غذا باید حتما گرم و داغ باشه؟ دوست دارم خودم اینجور کاراشو تو زنگ تفریح بکنم، خوشم نمیاد مربیه جاشو عوض کنه یا غذاشو بده، کلا مامان حساسی هستم😜

برای غذاش که شیر خودمو میخوره در کنارش سرلاک و غذا و اینا، مشکلم اینه ک غذا باید حتما گرم و داغ باش ...

چند سالشه؟  فکر نکنم مشکلی داشته باشه که غذاش ولرم باشه

سلام گرد افریدم (برگرفته از شاهنامه) 🧬🏰 عاشق تاریخم به خصوص تاریخ کشورم🫂🏰    عاشق رنگ بژم 🧬  من کامل نیستم و هنوز باید تلاش کنم نه برای اینکه کامل شم برای اینکه خودمو بیشتر دوست داشته باشم🏰🫂  از عاشقان هری پاتر و کیدراما (فیلم کره ای)🫱🏽‍🫲🏻🤝🏻🏰🫂  من از نسل کوروش بزرگ و کاساندان هستم 🏰🧬      تاریخ کشورم پر از عجایب و سربلندیهه و من بهش افتخار میکنمم🫂🤍       یکی از داستانهای زمان هخامنشی: یک خدمتکار زیبا و سختکوش عاشق یه سرباز هخامنشی میشه🫶🏻🤍 ولی بعد جنگ اون سرباز کشته میشه و اون بانوی زیبا و با وقار به اجبار ازدواج میکنه سال ها میگذره و اون بانوی ما از وطنش که ایران بوده دور میشه🥺🫂  بچه دار و نوه دار میشه 🫱🏽‍🫲🏻 یه روز  نوه اش یه سکه از دوره ی هخامنشی نشان مادربزرگ مهربون ما میده مادربزرگ گریه اش میگیره �🫂 و به ایران برمیگرده و به اخرین ارزوش که مردن تو خاک کشور خودش بوده میرسهه🫂🏰🤝🏻🫱🏽‍🫲🏻
بنده از چند ماهگی داخل مهد کودک بزرگ شدم خیلیم راضیم چون یاد گرفتم مستقل باشم

هعی، حتی حاضرم کارمو که رسمیه، ول کنم بالا سر بچم باشم

ولی به دلیل مسائل مالی و سرزنش دیگران نمیتونم، بخاطر آینده ی. همین بچه نمیتونم

خیلی خانه دار بودن بهتره

تو این 9ماه مرخصیم 

واقعا لذت دنیا رو بردم

دلم نمیخواد برم سر کااار😑😓

تازه باز شغل من بهتره، بنده خداهایی که تایم بیشتر ی سرکار و سخت تره کارشون، چه میکنن؟!