2777
2789
سه ماه فهمیدم کلا دعواست تو خونمون هر شب تا ۴ یا ۵ صبح میدارم و باهاش دعوا میکنم محل سگم بهش نمیدم&n ...

دعوا نکن چون فقط خودت و بچت داغون میکنی به مرور پرروتر و وقیح تر میشه هرچی باهاش دهن به دهن بشی

یا برو از خونه یا قهر کن اصلا حرف نزن 

بنا به تجربه ام میگم

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر من اولین بار‌ش نبود. ولی اونای دیگه واسه کارهای جنسی بود. این قضیه ش هم عشقی و هم جنسی بود. خیل ...

شرمنده بهت خیانت کرده اونم جنسی شما هنوز دنبال رابطه ای؟؟؟

خدایا تو میدانی آنچه را که من نمیدانم، در دانستن تو آرامشیست و در ندانستن من تلاطمهاست، تو خود با آرامشت تلاطمم را آرام ساز🙏🙏

عووووضیییییی...منو بگیرین تا خونشو نریختم 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

دعوا نکن بخدا آسیب میبینی برو بگرد خوش باش تیپ بزن عطرخوب آرایش زیبا رنگ موهای زیبا بزار بسوزه م ...

به خدا هنوز نتونستم خودم و پیدا کنم هنوز شوکم میرم حمام گریه میکنم تو خیابون گریه میکنم دلم برای خودم و دخترم کبابه بچم طفلک اونم‌ضربه خورد دخترم ۲۳ سالشه میگه یعنی همه ی مردها اینجورین این که خوبش بود اینجوری  شد وای به حال جوانهای الان اونم کلا ذهن و روحش بهم ریخت  خدا لعنت کنه شوهرم و با اون هرزه رو 

اسی شوهرت چقدر خر بوده میگی سمتش خوبه الان اکثر ویلاها دوربین مخفی دارن و مثل آب خوردن اخاذی میکنن ...

بهش گفتم. گفتم حتما باید سازمان بیاد توبیخت کنه تا بفهمی و آبروریزی بشه؟ 

دراین حد روشنش کردم فقط

منم زدم اصل عکس خواست اصل عکس بدی واضح میاره

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر
بهش گفتم. گفتم حتما باید سازمان بیاد توبیخت کنه تا بفهمی و آبروریزی بشه؟ 

ای کاش فیلمش دربیاد کله کدو

علما و منتقدین نی نی سایتی 😏، من نظرات شخصیم برای تاپیک کاربرها مینویسم مخالفین ریپ نزنید با تچچچکر