2777
2789
عنوان

دیگه از دست خودم خسته شدم

207 بازدید | 15 پست

اصلا  حوصله ی خونه تمیز کردن ندارم خانه دارم با دو بچه 

روی اپن و میز غذا خوری همیشه پره ,

روفرشیها چروک ، لباسها تو اتاقها روی سرو کله ی هم ریخته

به خودم به زور میرسم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری . یه وقتایی آدم از درون خالی میشه . ولی باز خونه ی بهم ریخته هم یجور دیگه روی اعصابه . 

فیلمهای نظافت و مرتب کردن خونه رو از اینستا بذار ببین خودش میشه نیروی محرکه . 

حق داری 

منم با دوتا بچه همیشه خونم بهم ریختس 

با اونکه حداقل روزی دوسه ساعت‌وقت میزارم برا نظافت 

ولی هیچ فایده ایی نداره 

جدیدا زدم به بیخیالی 

تا یه زره بزرگ بشن عاقل بشن 

خسته نباشی (شوخی)  ببین حق داری خب بچه داری دست تنها سخته و انرژی بر  شما همینکه ب ...

خونه تمیز کردن غیرعادی نبست ایشون احتمالاکمبود ویتامین دارن یا وابستگی شدید به گوشی یا افسردگی .خوومم یه مدت اینطوری بودم الان بهتر شدم خیلی حس بدیه

یه صلوات کوچلو برای تو دلیم بفرستین دیگه.ایشالاه ۱۰۰برابرش به خودتون برگرده😍👼💫💫�
خونه تمیز کردن غیرعادی نبست ایشون احتمالاکمبود ویتامین دارن یا وابستگی شدید به گوشی یا افسردگی .خووم ...

انرژی آدم ها فرق می‌کنه 

من با بچه دوستم دو ساعت بازی میکنم فرداش از خستگی تا ظهر خوابم 

حالا سردردش بماند 

عزیزم سلام ، اول اینکه اعتماد به نفست رو ببر بالا ، پستا انگیزشی ببین .

شبا قبل خواب برنانه ریزی فرداتو رو کاغذ بنویس و بزار ی جا ک بیدارشدی جلو چشمت باشه ، تایم استفاده از گوشی و تلویزیون و کارای سرگرم کننده رو کمتر کن . 

اول از آشپزخونت شروع کن ، آشغالارو بریز تو سطل زباله ، سینک و ظرفشویی رو مرتب کن تا جا واسه شستن ظرفا داشته باشی ، ظرفای نشسته رو کم کم بشور ، مثلا اول از لیوان و استکانها بعد قاشق و... بعد بشقاب و قابلمه و... شروع کن کم کم تموم میشه .

بعد دستمال بکش و مرتب سازی کن .

بعد برو سمت حال و پذیرایی ، هرچیزی رو بزار سر جاش . کم کم و با حوصله انجام بده .

بعد برو سروقت اتاقا ، اونجاهارم مرتب کن و هرچیزیو سرجاش بزار ، 

روز اول هفته خونت رو اینجوری مرتب سازی کن 

بعد تقسیم کن بین روزای هفته ، مثلا یکشنبه جارو بکش ، دوشنبه سرویس بهداشتی و حمام رو بشور ، سه شنبه لباس چرکارو بشور ، چهارشنبه دستمال بکش ، 

پنجشنبه ها هم برای خودت وقت بزار ، آرایشگاه برو ، تفریح کن و....

یکبار برای همیشه همت کن همه جارو مرتب کن ، بعد نظافت و زیبایی رو تقسیم کن بین روزای هفته ، 

من خودم دختر بزرگ خانواده و تک دخترم ، مامانم شاغله و دوتا داداش کوچیکتر دارم ، که بی انظباتن ، پشت کنکورم 

هم کارای خونه به عهده منه هم درس خوندن ، یکم حوصله به خرج بدی ، خونت میشه یه دسته گل 😚

دنیز   تموم دنیای منه😇