2777
2789

دوستان راهکار سریعی برای از بین رفتن جای جوش دارین.کلی جای جوش داره صورتم کلیندامایسین و داروهای نیوشا و .. رو هم استفاده کردم ولی اصلا انگار نه انگار🤦‍♀️

لطفاااا اگه تجربه ای دارین که جای جوشاتون با جیزی سریع رفته معرفی کنید مرسی

دیفترین هم استفاده کردید. ؟؟؟؟

ضدجوش های اورژانسی چی؟؟؟

توی روتین پوستی تون ضدجوش ملایم داری؟؟ 

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیفترین هم استفاده کردید. ؟؟؟؟ ضدجوش های اورژانسی چی؟؟؟ توی روتین پوستی تون ضدجوش ملایم داری؟؟&nbs ...

بله استفاده کردم اما اصلا درست نشد

گفتم شاید از تو مشکل داره

مشاور پوست کلی دارو داد خوردم اما اصلا خوب نشد نمیدونم مشکل از کجاست

بله استفاده کردم اما اصلا درست نشد گفتم شاید از تو مشکل داره مشاور پوست کلی دارو داد خوردم اما اصل ...

آزمانش هورمونی دادی گل؟؟؟؟ 

از شکم و رحم و اینا سونو گرفتی.؟؟؟؟

برای رفع جای جوش از ترمیم کننده استفاده کردی؟؟؟

ترمیم کننده‌ی سیکالفیت اون ، ترمیم کننده خوبیه

شبی زیر باران برقصان مرا ، میان خیابان برقصان مرا ، میان ترافیک و دود و مه نفس گیر تهران برقصان مرا
آزمانش هورمونی دادی گل؟؟؟؟  از شکم و رحم و اینا سونو گرفتی.؟؟؟؟ برای رفع جای جوش از ترمیم کنن ...

قبلا کیست تخمدان داشتم وای ال دی خوردم خوب شد کیستم

نه استفاده نکردم ازش ، برای جای جوش خوبه؟؟؟قیمتش چنده

قبلا کیست تخمدان داشتم وای ال دی خوردم خوب شد کیستم نه استفاده نکردم ازش ، برای جای جوش خوبه؟؟؟قیمت ...

گلم پس رحم شما زمینه سازه ، شما باید یه ورزش که شکم و نواحی لگنی رو درگیر کنه انجام بدی ، و  حسابی تغذیه تون رو مفید و سالم بخورید 

ترمیم کننده خوبیه ، خودش ک ادعا کرده اگه جای جوش کمتر از ۶ماه عمرش باشه از بین میبره ، قیمت الانشم نمیدونم گل زیبا 

و بهتون توصیه میکنم ضدآفتاب لاروش پوزای اون مدلی ک داخل خودش ترمیم کننده داره استفاده کنید هم ضدآفتاب و هم ترمیم کننده پوستته