2777
2789
عنوان

راهی برای سزارین شدن🥺

473 بازدید | 29 پست

سلام خانوما توروخدا کمکم کنید راهی بلد نیستین برای سز شدن؟؟نمیشه کاری کرد بچه بریچ بشه؟نمیشه به سونو بگیم وزن بچه رو بیشتر بزنه؟بیمارستان خصوصی نمیتونم برم چون هم هزینش خیلی زیاده هم شهر ما اصلا بیمارستان خصوصی نداره و خیلی راه دوره که برم سزارین کنم و برگردم نمیشه اصلا🤕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام گلم..بعضی دکترا فقط سز می کنن..نمی تونی عوض کنی دکترو؟

اما اگر طبیعی خواستی اپیدورال کن تعریفشو خیلی شنیدم..می گن از وقتی دهانه رحم ۶ سانت می شه تزریق می کنن..دیگه درد نداری..و انرژی داری برای مرحله آخر البته دردای پایانی رو حس می کنی‌.

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

این رو هم بگم که خواهر من دو تا طبیعی انجام داد آخریش بچه بریچ بود سز شد، خودش می گفت خیلی بد بوده و طبیعی رو ترجیح می ده.‌بالاخره سزارینم درد داره...منتها بعد زایمان

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
از طبیعی میترسم،چندروز بیمارستان بودم چندتا زایمان دیدم فوبیا گرفتم

این ترس چیزیه که تو ذهن همه دم زایمان القا میشه من خودم طبیعی بودم هیچی ترسی هم نداره واقعا تو باید به عواقب و عوارض و دوره نقاحت بعد زایمان هم فکر کنی طبیعی دردش فقط چندساعته حین زایمانه ولی سزارین ده بیست روز بعد زایمان به کنتر تا اخر عمر باید حواست باشه که چیز سنگین بلند نکنی بخیه هات پاره شه یا اینکه امکان عفونت هم هست