2777
2789
عنوان

راهی برای سزارین شدن🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 29 پست
پول میدم ولی ن پول بیمارستات خصوصی خیلیا با یکم زیر میزی حلش میکنن

خب با دکتر صبحت کن همین کارو بکن. بگو مثلا خودش ی دلیل بگه. برو بیمارستان دولتی زایمان. کن. ۳یا۴بدی حل میشه فک کنم

هرچه دارم از خداست  
این ترس چیزیه که تو ذهن همه دم زایمان القا میشه من خودم طبیعی بودم هیچی ترسی هم نداره واقعا تو باید ...

طبیعی هم خیلی عفونت میکنن دوست خودم دوماه نمیتونست راه بره و خیلیای دیگه ک دیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبیعی هم خیلی عفونت میکنن دوست خودم دوماه نمیتونست راه بره و خیلیای دیگه ک دیدم

درسته ولی سزارین به نظرم تا آدم مجبور نشه نباید انجام بده من زن داییم سزارین کرد عفونت کرد رعایتم نکرد دوباره از اول بخیه اش کردن ولی خودم همین که مرخص شدم انگار نه انگار و درد زیادی نداشتم 

میگم بگم زگیل دارم دکتر معاینه نمیکنه ببینه واقعا دارم یانه؟؟

بگو شوهرم زگیل دراورده یعنی منم زگیل دارم ببین چی میگه یا برو یک دکتر پولکی پیدا کن بگو زگیل داشتی پاورفیت خوردی رفته میترسی بچه اتم زگیل بگیره 

سلام گلم راهی برای سزارین پیدا کردی میشه بمنم بگی؟؟؟؟منم هزینشو ندارم و واقن میترسم از طبیعی😭

گفتن به دکتر بگو قبلا زگیل تناسلی داشتی یا سعی کنی یه دکترخوب یا اشنا پیدا کنی ک تو پروندت بنویسه که شرایط سزارین اورژانسی داری و چندتا راهکار دیگه مثل دمنوش اینا خوردن ک بچه مدفوع کنه(ک من از این راهکار ترسیدم)درکل شرایط خودم الان تغییر کرده و دچار زایمان زودرس شدم الان استراحت مطلقم و فعلا راهی جز طبیعی ندارم چون دهانه رحمم باز شده،تصمیم گرفتم همون طبیعی انجامش بدم و همه چیو بسپرم به خدا و تلاشمو بکنم

گفتن به دکتر بگو قبلا زگیل تناسلی داشتی یا سعی کنی یه دکترخوب یا اشنا پیدا کنی ک تو پروندت بنویسه که ...

منم شرایط و تاریخ زایمانم مثل شماست ممنون ک جواب دادی 

احتمال زایمان زودرسم دارم 

الانم لگن و واژنم درد میکنه نمیتونم جا ب جا بشم 

انشالله  ک بسلامتی بگذره

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

منم شرایط و تاریخ زایمانم مثل شماست ممنون ک جواب دادی  احتمال زایمان زودرسم دارم  الانم ...

من همین درد شمارو دارم،شما رفتین دکتر؟من تقریبا دو سه هفته ای میشه که گاهی واژن درد شدیدمیگرفتم وجلو شکمم درد میکرد ولی گفتم طبیعیه و تاپیک خیلی خوندم ک گفتن اونا هم داشتن و طبیعیه تا الان ک سه روزه یک لحظه دردشم اروم نشد بلاخره به اجبار بقیه رفتم بیمارستان و فهمیدم دهانه رحمم بازشده و شانس اوردم که این مدت تحرک زیادی نداشتم و همش برای پیاده روی تنبلی میکردم

منم شرایط و تاریخ زایمانم مثل شماست ممنون ک جواب دادی  احتمال زایمان زودرسم دارم  الانم ...

خواهش میکنم عزیزم،،ممنونم ایشالله برای شما هم به سلامتی وخوشی پیش بره و بچتو سالم بغلم بگیری😘

من همین درد شمارو دارم،شما رفتین دکتر؟من تقریبا دو سه هفته ای میشه که گاهی واژن درد شدیدمیگرفتم وجلو ...

نه من شکمم نیست واژن انگار تیر میکشه استخون لگنم انگار سر جنین وسط پاهامه 

ب ماما گفتم 

گفت ماه درده طبیعیه!!!!! 

حالا قراره این هفته برم دکتر 

ینی ممکنه دهانه رحم باشه؟

خیلیام گفتن چون بچه سرشو اورده تو لگن اینطور شدی و طبیعیه و منم پیگیر نشدم

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏