سلام خانوما توروخدا کمکم کنید راهی بلد نیستین برای سز شدن؟؟نمیشه کاری کرد بچه بریچ بشه؟نمیشه به سونو بگیم وزن بچه رو بیشتر بزنه؟بیمارستان خصوصی نمیتونم برم چون هم هزینش خیلی زیاده هم شهر ما اصلا بیمارستان خصوصی نداره و خیلی راه دوره که برم سزارین کنم و برگردم نمیشه اصلا🤕
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
طبیعی هم خیلی عفونت میکنن دوست خودم دوماه نمیتونست راه بره و خیلیای دیگه ک دیدم
درسته ولی سزارین به نظرم تا آدم مجبور نشه نباید انجام بده من زن داییم سزارین کرد عفونت کرد رعایتم نکرد دوباره از اول بخیه اش کردن ولی خودم همین که مرخص شدم انگار نه انگار و درد زیادی نداشتم
سلام گلم راهی برای سزارین پیدا کردی میشه بمنم بگی؟؟؟؟منم هزینشو ندارم و واقن میترسم از طبیعی😭
گفتن به دکتر بگو قبلا زگیل تناسلی داشتی یا سعی کنی یه دکترخوب یا اشنا پیدا کنی ک تو پروندت بنویسه که شرایط سزارین اورژانسی داری و چندتا راهکار دیگه مثل دمنوش اینا خوردن ک بچه مدفوع کنه(ک من از این راهکار ترسیدم)درکل شرایط خودم الان تغییر کرده و دچار زایمان زودرس شدم الان استراحت مطلقم و فعلا راهی جز طبیعی ندارم چون دهانه رحمم باز شده،تصمیم گرفتم همون طبیعی انجامش بدم و همه چیو بسپرم به خدا و تلاشمو بکنم
منم شرایط و تاریخ زایمانم مثل شماست ممنون ک جواب دادی احتمال زایمان زودرسم دارم الانم ...
من همین درد شمارو دارم،شما رفتین دکتر؟من تقریبا دو سه هفته ای میشه که گاهی واژن درد شدیدمیگرفتم وجلو شکمم درد میکرد ولی گفتم طبیعیه و تاپیک خیلی خوندم ک گفتن اونا هم داشتن و طبیعیه تا الان ک سه روزه یک لحظه دردشم اروم نشد بلاخره به اجبار بقیه رفتم بیمارستان و فهمیدم دهانه رحمم بازشده و شانس اوردم که این مدت تحرک زیادی نداشتم و همش برای پیاده روی تنبلی میکردم