2777
2789

یعنی بد ذات تر ازش ندیدم خدا ازش نگزره همیشه خودشو تو چشم مامان بابا میکنه از من بد میگه همیشه به قیافه من و رنگ چشمام حسادت میکرد میگفت ترسناکه هیچ پسر ایرانی دوس نداره چش ابرو مشکی خوبه و امام گفته زن چشم ابی نگیرید مکروحه فعلانه !!😐😐 و غیره مضخرفا

۳ سال از من بزرگ تره انقد مونده تو خونه ترشیده حتی ب خاستگارای قبلی منم چشم داشت چون خودش نتونسته بره نمیزاره هر سری یه گندی به بار میاره عمدا حتی میتونم بگم دو سه باری خودش ب خاستگارا پیام داده یا به مامان گفته بگه برن

۴ ۵ روز پیش باخواهرم واسه خرید بیرون بودیم یه پسره با ی شاسی بلند و فیس جذاب اومد شماره بده اولش چنان ذوقی کرد که فکر کرد با اونه پسره برگشت گفت میشه شمارتون یا شماره مادرتون داشته قصدم خیره منم ایدی اینستا دادم گفتم خودم تاییدش کنم حداقل بعد این افر**ه چنان خودشو جر میداد که نه مزاحم نشید و نامزد داره (الکی) و فعلان 

بعد چند روز دیدم ایدی پسره از فالویینگام پیدا کرده فالوش کرده پسره هم چند روزه از خواهرم میپرسه یعنی ادم چقدر میتونه ع**ی باااااشششششهههه

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

پسره میگه چخبر کجایی میگم خونه میگه تنهایی یا با الهام!!! از کجا میدونه اسم خواهرمو (((:؟ خیلی هم سرد حرف میزنه دو سه روز اول خیلی صمیمی حرف میزد الان حتی صبح بخیر هم نمیفرسته البته نمیدونم حس میکنم برام جادو نوشتن یا جن عاشق دارم اصلا نمیتونم با جنس مخالف اوکی شم کلا پسرا بعد چند روز حرف زدن باهام سرد میشن

Казань🇷🇺  مسیحی ام✝️به عقاید هم احترام بزار هفتادی🪬  خرداد♊️ INFP پرسفون پاسخ سوال احتمالی: بله چشمام ابی هست و لنز نیست🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه نامرده

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

پسره میگه چخبر کجایی میگم خونه میگه تنهایی یا با الهام!!! از کجا میدونه اسم خواهرمو (((:؟ خیلی هم سر ...

اگ جن عاشق داشته باشی وضع همینه

نمیتونی با کسی وارد رابطه شی

دعا میکنید بچم صحیح و سالم به دنیا بیاد❤️
چه نامزده

وای نگو از حرص شب خوابم نمیبرد

کاش بمیره راحت شم

اگ جن عاشق داشته باشی وضع همینه نمیتونی با کسی وارد رابطه شی

عزیزم 

چی میشه یه جن عاشق آدم بشه؟ 

یعنی نتیجه ی کار بدیه یا همینجوری اتفاق میفته؟

اوژنیِ ژنرال🤍(دزیره) ، عاشق کتاب خوندن ، هنر ، دنیای برنامه نویسی و تکنولوژی و هوش مصنوعی 📚✨️ 

عکستو میزاری اسی  ؟   کنجکاو شدم ببینمت 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!