2777
2789

سومین سالیه که عقد کردیم ...!

تا یکم میخایم پیشرفت کنیم تا میایم ذوق کنیم بالا رفتن قیمتا میزنه تو ذوقمون 

وسیله برقی وجهیزیه رو به هر سختی شد گرفتیم 

خونه خریدن که واسمون شده آرزو 

رهن های خونه هم که سر سام آور بالاس آخه کدوم جوون اول زندگی انقد می‌تونه پول رهن خونه بده🥲

قید عروسی گرفتنم زدم چون واقعا نمیخام اول زندگی نامزدم انقد به زحمت بیفته چون شدنی نیست واقعا

خونواده همسرمم که واقعا حمایتمون نمیکنن از هر نظر 

همه اینا به کنار طولانی شدن عقدمون واقعا داره اذیتمون می‌کنه دائم در حال بحث کردنیم روزی نشده که ما باهم خوب باشیم حتی اخیرا تا مرز طلاق پیش رفتیم بخاطر همین اوکی نشدن شرایط زندگیمون 

از طرف خونواده هامونم که بدجوری تحت فشاریم 

میشه راهنماییم کنین باید چه رفتار درستی داشته باشم

از نظر روحی خیلی داغونم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حالا خداروشکر که حداقل نامزد داری ما همونم نداریم . ایشالا که شرایط زندگیتون اوکی میشه . به نظرم شما هرچقدر که می‌تونستی کوتاه اومدی ، جهیزیه گرفتی, قید عروسی هم زدی . خونه دیگه وظیفه شوهرته و اون باید دنبالش باشه 

چه قدر یاد شرایط خودم افتادم . البته حدودا ۱۵ سال پیش 

هیچی پول نداشتیم . خانواده همسرم عین خیالشون نبود، عقدمون طولانی شد، اخرم بدون هیچ مراسمی رفتیم سر خونه زندگیمون 

«شب» می رود. این اقتضای «طبیعت» و «حکم» تاریخ است!

اکه میتونین یه خونه کوچیک رهن کنین که اجاره نخواین بدین یه کم جلو بیوفتین ان شاالله پس انداز میکنین بهترش میکنین یا میخرین خیلی وسواس به خرج نده

وسایل اضافه هم نخر واسه جهیزیه هم اول زندگی و مستاجری سخته اسباب کشی همم واقعا لازمت نمیشه 

عروسی هم درحد یه مراسم کوچیک یا حتی عکاسی داشته باش که به دلت نمونه 

البته خیلی مهمه که همسرت قدردان باشه و ان شاالله شرایط بهتر شد واست جبران کنه و همینطور مطمئن باشی داره نهایت تلاششو میکنه

وام ازدواج ندارین؟هیچ پس اندازی طلایی چیزی؟!

هفتاد تومن وام نامزدم بود که یسری وسیله هاشو گرفت با اون پس اندازی که داشتیم منم همش واسه جهیزیم رفت داریم پس انداز ولی کفاف نمیده

چه قدر یاد شرایط خودم افتادم . البته حدودا ۱۵ سال پیش  هیچی پول نداشتیم . خانواده همسرم عین ...

حالم اصلن خوب نیست فک کنم تو خوب درکم کنی 

دقیقن مثل خونواده همسره من اصلا عین خیالشونم نیست من خوانوادم حرص میخوریم فقط

اکه میتونین یه خونه کوچیک رهن کنین که اجاره نخواین بدین یه کم جلو بیوفتین ان شاالله پس انداز می ...

مرسی از راهنماییت عزیزم 

دارم زحماته شبانه روزی شو میبینم از صب تا آخرشب سرکار می‌ره حتی اضافه کاریم وایمیسه که بتونه درست کنه شرایطو همش بهم میگه من شرمندم که نتونستم خوشبختت کنم 

حالم اصلن خوب نیست فک کنم تو خوب درکم کنی  دقیقن مثل خونواده همسره من اصلا عین خیالشونم نیست م ...

بله عزیزم کاملا درکت میکنم . تمام جهیزیه رو پدر و مادر من دادن. هر چی هم به اونا می‌گفتیم ، میگفتن ما رسم نداریم . دیگه همسرم یه خونه رهن کرد وسایلامو بردیم و بدون هیچ مراسمی خودمم رفتم .

درسته بدون مراسم رفتم و هیچ وقت یادم نمیره ولی همه اینا از حال و روز اون روزای عقدم بهتر بود . رفتیم سر خونه زندگیمون دعواهامون خیلی کم شد هر چند ماه‌های اول خیلی تنش داشتیم ولی هی اوضاع بهتر شد خدا رو شکر . 

بله عزیزم کاملا درکت میکنم . تمام جهیزیه رو پدر و مادر من دادن. هر چی هم به اونا می‌گفتیم ، میگفتن م ...

به نظرت من الان چیکار کنم تو این شرایط ؟

چه جوری رفتار کنم با همسرم وخوانوادش بهتره 

به نظرت من الان چیکار کنم تو این شرایط ؟ چه جوری رفتار کنم با همسرم وخوانوادش بهتره 

طبق تجربه خودم : 

خیلی کوتاه نیا . من واقعا بیش از حد کوتاه اومدم و خیلی پشیمونم . 

یه چیزایی در حد معقول باید انجام بدن واستون .

هیچ حرف نگفته ای باقی نذار از هر چی دلخوری بهشون بگو. من هیچی نمی‌گفتم و بعدها با کمال پررویی گفتن میخواستی بگی از شرایط ناراضی هستی اگه گفته بودی واست انجام می‌دادیم .

به همسرت کمک کن هواشو داشته باش خیلی فشار روش نباشه ولی در عین حال بهش بفهمون که داری به خاطر اون از حقت می‌گذری . مردا به شدت توی مواردی که فداکاری می‌کنی واسشون فراموشکارن. (یادت باشه خیلی زیاد هم دیگه به روش نیاری که بگه منت میذاری)

اگه عروسی گرفتن واست مهمه حتما بگیر حتی اگه شده با ۵۰ تا مهمون ، یا لااقل لباس بپوش یه آتلیه توپ برو و یه سفر هم حتما برو 

اینا الان موضوعات فرعی به نظر میاد ولی همیشه کمبودش توی زندگیت احساس میشه و باعث دعوا میشه 

مرسی از راهنماییت عزیزم  دارم زحماته شبانه روزی شو میبینم از صب تا آخرشب سرکار می‌ره حتی اضافه ...

عزیزم خداروشکر کن ادم مسئولیت پذیری نصیبت شده

از ته قلبم میخوام خدا براتون به بهترین شکل ممکن بچینه همه چیزو جوری که فکرشم نکرده باشی