2777
2789
عنوان

دلم گرفت امروز از شوهرم

466 بازدید | 22 پست

۲ ماه بود بیرون نرفته بودیم یه سری خواستیم بریم کاخ اونم شانسم زد شیشه ماشین نمی‌رفت بالا مشکل پیدا کرده بود بالا برش 

دیگه بالاخره گفتم این هفته بریم اونم از شانسم شروع کردن به تعمیرات ساختمان و دیر شد و نشد بریم کاخ ولی خوب گفتم بریم یه هوایی عوض کنم چند وقته با تو نرفتم بیرون

دیگه خلاصه رفتیم و تو راه هی داشتیم فکر میکردیم کجا بریم که از شانس گند من یه خانمی هی شروع کرد چراغ زد و بوق پشت هم که جا بدید من برم ( ترافیک بود و اصلا جا نبود بره) شوهرم قاطی کرد  جا داد بهش و افتاد دنبالش هی بوق و هی چراغ به خدا بیشتر از نیم ساعت دنبالش افتاد و رفت تو قیافه و اصلا حرفامو نمیشنبد چقدر قسم دادم گفتم جون من نکن گفت تو ساکت باش دیگه گریم گرفت ولی اون همچنان ادامه داد و افتاد دنبالش از ماشین زنع فیلم گرفت و اصلا اوضاعی بود اون خانمه ام بد رانندگی میکرد اینم دنبالش حالت تهوع گرفت منو الآنم آنقدر گریه کردم و غصه خوردم سرم درد می‌کنه همه ام داشتن نگامون میکردن

خیلی بده ها آنقدر ذوق داشتم از ساعت ۱ آماده شده بودم اینجوری خورد تو ذوقم دیگه نمی‌خوام برم باهاش بیرون 

تو راه آنقدر حرص میخوردم دستمو کلا چنگ انداختم اصلا خودم نمی‌فهمیدم الان دیدم دستم کلا خونیه آنقدر چنگ زدم

اومدیم خونه بغلم کرد گفت ببخشید ولی خوب چه ببخشید من نزدیک ۱ ساعت و نیمه دارم یه روند گریه میکنم😞

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازین موردا دیدم ،حتی سر لجبازی میزنن اینه بغل طرفو هم میشکنن ، شاید اون خانم مورد اورژانسی داشت باید زودتر میرفت

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

کاخ کجاست

کاخ نیاوران می‌خواستیم بریم.. 

ستاره بانو هستم😃یه روانشناس ، همسر یه معلم مهربون(A)❤️نی نی سایتیا خیلی بهم کنارتون خوش گذشت ما رفتیم بای بای😁🙋🏻‍♀️
یه جوری باهاش رفتار کن دفعه دیگه جرئت نکنه از این کارا کنه. ینی چی اینهمه استرس بهت وارد کرد که مثل ...

دقیقا چون دید خانوم بوده اینطوری رفتار کرد. امان از این مردای داغون جهان سومی! خدا نکنه ببینن تو لاین سبقت هستی، با هر سرعتی هم بری، دستشون رو میذارن رو بوق تا بکشی کنار. 

چه بی اعصابه!!! 

اصلا سابقه نداشت این رفتارش اولین بار بود من فکر کردم فقط به بوق خالی میزنع تموم ولی دیدم نهههه این از اوناش نیست ... هی سعی کردم ارومش کنم ولی چه فایده 

دقیقا چون دید خانوم بوده اینطوری رفتار کرد. امان از این مردای داغون جهان سومی! خدا نکنه ببینن تو لای ...

اره والا.توهین به همسر اسی نباشه،دور ازجون انگار عقده دارن.

برای خودم پیش اومده اونم نه یه بار،چند بار

ازین موردا دیدم ،حتی سر لجبازی میزنن اینه بغل طرفو هم میشکنن ، شاید اون خانم مورد اورژانسی داشت باید ...

نه آخرش آروم می‌رفت نمیدونم اون لحظه چرا شروع کرد چند بار چراغ زد .حنی جلوش باز بودم آروم رفت.شوهر من نمیدونم چرا آنقدر قاطی کرد هیچ وقت ندیده بودم اینجوری بشه حتی بدتر از اینام شده بود هیچ وقت اینجوری نکرده بود فقط به بوق نهایت زده بود همین این سری یکی از وحشتناک ترین چیزایی بود که من دیدم و به غلط کردن افتادم 

نه آخرش آروم می‌رفت نمیدونم اون لحظه چرا شروع کرد چند بار چراغ زد .حنی جلوش باز بودم آروم رفت.شوهر م ...

تورو دید جوگیر شد 

گاه باید رویید                                                                                       از پس ان باران...                                                                                     گاه باید خندید ...                                                                                 بر غمی بی پایان....🦋

ایشون حتما نیاز داره تحت نظر روانپزشک باشه. لطفا اگه بچه نداری، فعلا بچه دار نشو. رفتارش با تو چطوری ...

هی نمیدونم والا با من خوبه ، همش بغلم می‌کنه نمی‌ذاره ناراحت شم سابقه نداشته من بگم‌ نکن یا یکم صدامو ببرم بالا یه کاری رو ادامه بده این سری نمیدونم چی بود چی شد یهو اصلا 

ولی خوب منم از بیرون رفتن با دوستام و کلاس رفتن و باشگاه رفتن منع کرده سرکارم نمی‌ذاره برم بچه ام کلا نمی‌خواد