سلام . من حیوان خانگی ندارم و تجربه ای هم از نگهداریش ندارم . برعکس بچه هام کشته مرده بازی با سگ و گربه هستن ولی من واقعا شرایطش رو ندارم . میخوام ببینم کسانی که حیوان خانگی دارن آیا علاقه دارن اجازه بدن در قبال دریافت مبلغی بعنوان هزینه ساعتی ، تحت نظارت و قواعد خودشون کسی با حیوانشون بازی کنه و وقت بگذرونه ؟
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حیوان هم بنده خداست و قابل احترام و آزار رسوندن بهش گناهه.
اما دلیل نمیشه بیاری توی خونه ت،حیوون برا کسی خوبهیه حیاط داشته باشه که حیوونش آزاد و راحت زندگی کنه نه که توی ۱ وجب آپارتمان بیاریش سر سفره خودت و رو تخت خوابت بخوابه و ...
خیر هیچ کس اجازه نمیده حیوون خونگیش وسیله تفریح بچه شما باشه.چون اونو مثل بچشون میبینن و ترجیح میدن خودش تصمیم بگیره با کی بازی کنه تو اونایی که گربه دارن که مطمعنم شاید برای سگ فرق بکنه
از همه چیز خستم💔اکثر کامنتهای منو با لحن مهربون و بدون نیش و خشونت کلا بخون(⌒‐⌒)